MónTerrassa
Terrassa posa en marxa vuit activitats per conèixer l’Anella Verda

Terrassa posa en marxa aquest cap de setmana un programa de vuit activitats per conéixer les 4.000 hectàrees de l’Anella Verda i els entorn de Bonvilar. S’han programat un total de vuit activitats lúdiques per a un públic infantil i familiar que tindran lloc entre aquest mes d’abril i el novembre. Algunes d’aquestes propostes son un taller d’estampació i de garlandes, itineraris guiats, i una nit de Halloween per conéixer els misteris de la zona. Les activitats son gratuïtes però amb places limitades i inscriure’s prèviament en aquest enllaç.

Les vuit activitats per conéixer l’Anella Verda

El cicle d’activitats s’inicia avui 30 d’abril amb un geocatching amb l’objectiu de trobar un tresor amagat a l’Anella Verda. La programació continuarà el 7 de maig, de 10h a 14h, amb una acció de recollida de residus que s’emmarca dins l’acció de Let’s Clean Up Europe per conscienciar sobre la quantitat de deixalles que s’abandonen a la natura.

El 4 de juny es farà un itinerari guiat pel torrent de Botelles, declarat com a zona d’especial interès per a la biodiversitat de l’Anella Verda; i el 2 de juliol hi haurà un taller infantil sobre garlandes, que se celebrarà en el marc de la Festa Major. La programació es reprendrà el 3 de setembre amb un taller d’estampació i continuarà el dia 24 amb un itinerari guiat pel torrent de la Grípia, que recorrerà un tram del Camí dels Monjos i del Camí Vell de Sant Quirze a Matadepera.

Esplendor primaveral a l’Anella Verda de Terrassa | Marta Maseras

Ja a l’octubre, arribarà una activitat molt especial: la tradicional activitat de la Nit de Halloween el 31 d’octubre, que enguany, permetrà descobrir els misteris de les masies de Can Montllor i Mossèn Homs. Per finalitzar, el 12 de novembre es realitzarà un itinerari guiat al camí de Can Bogunyà per descobrir les persones visitants del paisatge agroforestal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa