MónTerrassa
Acte a Terrassa en memòria de les víctimes de l’Holocaust
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega; acompanyat del regidor de Qualitat Democràtica, Javier García; de portaveus dels Grups Municipals i de membres de la Corporació Local; presidirà el proper dilluns l’acte institucional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust, organitzat per l’Ajuntament de Terrassa, que tindrà lloc a l’atri de l’ajuntament a les 19.

L’acte comptarà amb la participació d’Àlex Cirera Izquierdo, net de Fèlix Izquierdo, exiliat, posteriorment deportat i assassinat al camp de concentració de Gusen, que farà un parlament en nom de totes les persones i entitats presents. A l’acte també intervindran diversos representants d’entitats i familiars de persones represaliades que encendran espelmes en record dels diversos col·lectius de víctimes de l’Holocaust (poble jueu, persones perseguides per motius polítics o d’ideologia, poble gitano, persones víctimes per discapacitat o malaltia, persones homosexuals i Testimonis de Jehovà i altres persones perseguides per raons religioses). L’acte finalitzarà amb l’actuació musical del Quartet de Clarinets del Conservatori de Terrassa.

Dia: 28 de gener de 2019

Hora: 19 h

Lloc: Atri de l’Ajuntament de Terrassa. Raval de Montserrat, 14-16

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pep a gener 26, 2019 | 12:18
    Pep gener 26, 2019 | 12:18
    Les victimes del Holocaust tenen el meu respecte. Però per la data, fa 80 anys que les tropes de franco van entrar per Diagonal, hauria estat bé fer un homenatge a les víctimes del franquisme. En fi, on no hi ha no raja ppsc's.
  2. Icona del comentari de: @Niuet a gener 26, 2019 | 21:00
    @Niuet gener 26, 2019 | 21:00
    Això és un eufemisme: "persones perseguides per motius polítics o d’ideologia" En realitat van ser la població combatent republicana espanyola enviada pel franquisme a l'extermini.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa