MónTerrassa
Acte de benvinguda als nous residents del Consorci Sanitari de Terrassa
  • CA
Xerrada sobre el desplegament del SEM en l’atemptat a Barcelona | CS Terrassa

!--akiadsense-->

L’Hospital de Terrassa ha celebrat aquest divendres, l’acte de Benvinguda als i les residents del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), que enguany són un total de 38 professionals. Destaca que hi ha 34 dones i 4 homes; 19 són de Catalunya, 14 provenen de la resta de l’estat, i 5 de fora d’Espanya.

Després de la benvinguda per part dels directius del CST, el metge del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Quim Rios ha fet una conferència amb el títol “17-A. Valoración, lecciones aprendidas y reflexiones para mejorar” sobre la seva experiència en la gestió de l’atemptat a Barcelona l’any passat. El Dr. Quim Rios era el cap territorial de Barcelona del SEM que va comandar el dispositiu d’emergències que va atendre els ferits en el mateix escenari de l’atemptat del 17 d’agost a les Rambles de Barcelona. Durant la conferència i després de fer una cronologia del desplegament assistencial immediat a l’atemptat, ha posat de manifest la importància d’adaptar el coneixement i les habilitats pròpies a les persones que s’estan atenent i ha encoratjat als nous residents a formar-se i a assolir l’experiència que els capaciti com a bons professionals i com a bones persones.

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) és una organització sanitària amb una important tradició docent on la primera acreditació data de l’any 1979 i en la que actualment s’hi estan formant professionals de la medicina, infermeria, llevadores, i psicologia clínica. També es fan pràctiques de grau de medicina, farmàcia, genètica, física, psicologia, infermeria, odontologia, fisioteràpia, treball social i teràpia ocupacional. Tanmateix fan pràctiques alumnes de cicles formatius de l’àmbit sanitari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa