MónTerrassa
Accions al Sagrat Cor de Terrassa per millorar els residus generats del menjador escolar
  • CA

L’escola Sagrat Cor de Terrassa s’ha tenyit de verd en els darrers dies gràcies a dues xerrades sobre compostatge i gestió de residus. Dijous de la setmana passada, Said Ilyas, tècnic del Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, va portar un nou compostador al centre educatiu i va explicar a un grapat d’alumnes de Primària com haurien de treballar i quines eren les condicions òptimes per a fer un bon compostatge, el qual donarà servei a l’hort de l’escola. L’objectiu d’aquest acte és reduir la quantitat de residus orgànics que es genera actualment des del servei de menjador.

La segona ha tingut lloc aquest dimarts, on el mateix Ilyas s’ha encarregat de conduir una xerrada a l’equip de neteja de l’escola i a una representació de mestres sobre la gestió de residus. Aquest moment s’ha aprofitat per resoldre dubtes i aclarir noves propostes.

En les darreres setmanes l’Equip Verd ha impulsat noves iniciatives per tal que el centre s’apropi a l’ideal d’escola sostenible i respectuosa amb el medi ambient amb el qual es treballa des de fa uns quants cursos escolars. S’ha posat en pràctica un nou etiquetatge dels contenidors que té l’alumnat al seu abast per tal d’aclarir quin tipus de residu acull cada contenidor a més de penjar nous cartells informatius a diversos punts de l’escola. La Comunitat Educativa del Sagrat Cor de Terrassa anima a la ciutadania, a través dels seus alumnes, a ser agents de canvi crítics i responsables envers la nostra actitud amb les deixalles i els residus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa