MónTerrassa
El pàrquing de la zona universitària convertit en una deixalleria
  • CA

Veïns de la zona universitària de Terrassa denuncien un abocador il·legal. Ja fa dies que veuen com s’acumulen deixalles i deixalles en aquest espai habilitat per deixar-hi els vehicles, la majoria dels quals d’estudiants però també residents. El problema ja no només és mediambiental, sinó també de seguretat i salut pública. “Portem dues setmanes amb rates i una quantitat de brossa descomunal. No s’entén què espera Eco-Equip per netejar tot això”, lamentava fa uns dies un lector a Món Terrassa, afirmant que ho havia posat en coneixement de la Policia Municipal i del servei de medi ambient, perquè ho tinguessin present i passessin a netejar-ho al més aviat possible.

Aquest dimecres, 29 de desembre, el veí ha tornat a fer incidència en el mateix problema, encara sense resoldre, i ha criticat durament el “vergonyós sistema de neteja per part de l’Ajuntament”. Tot acompanyant-ho amb diverses fotografies de com es troba la zona d’estacionament:

En aquesta ocasió, però, des del servei municipal d’Eco-Equip sí que se li ha donat públicament una resposta per explicar el motiu d’aquesta situació i el perquè no s’ha dut a terme una actuació ja de recollida. “Aquest espai no el neteja Eco-Equip”, han subratllat, donant a entendre que la zona d’estacionament no és competència municipal, i que per tant, ha de ser el propietari del terreny qui hi posi remei. Tanmateix, afegeixen que “Tenim constància que Ajuntament de Terrassa i l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa, de la UPC, estan treballant per resoldre una situació que no és deguda a manca de manteniment, sinó d’altres circumstàncies més complexes”.

El veí ha respost matisant que en cap moment volia culpar Eco-Equip, sinó que la queixa anava dirigida a l’Ajuntament, sobretot ressaltant els problemes que es repeteixen amb les rates i l’acumulació d’escombraries en aquest espai, que no para de créixer.

Abocador il·legal al pàrquing de la zona universitària | @chocaconquense

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa