!--akiadsense-->
Una tassa de cafè sempre ve de gust, i té molts beneficis sobre la salut. Però també pot ser perjudicial si s’adopten hàbits d’ingesta inapropiats. Aquestes són les maneres d’ingerir-lo que poden ser perjudicials.
Prendre cafè a qualsevol hora.
Moltes persones prenen cafè just en despertar-se, entre les 8 i les 9 hores. És el moment en què l’hormona que ens manté alerta, el cortisol, té un major grau de concentració a la sang. És per això que és recomanable retardar la ingesta una hora, més o menys. També l’acostumem a prendre durant la tarda, per recarregar energies. Però mai s’hauria de prendre més tard de les 17 hores, per evitar que generi insomni.
Beure’l sense filtrar-lo.
A l’hora de preparar el cafè no hem d’obviar cap pas. És important filtrar-lo per retenir els greixos que pugui tenir el gra de cafè. Si no es fa, s’ingereixen nivells més alts de colesterol.