MónTerrassa
Cinc aliments que no poden faltar a taula durant la tardor
  • CA
La tardor ofereix moltes possibilitat a l'hora de gaudir dels àpats
La tardor ofereix moltes possibilitat a l’hora de gaudir dels àpats | Cedida

!--akiadsense-->

Amb l’arribada de la tardor arriben els dies més curts i els tons ocres, però també arriben productes que són autèntiques joies nutricionals. N’hi ha 5 que són imprescindibles a la taula!

Els bolets.

Molts d’ells són autèntics plaers, donant personalitat pròpia als plats. Es poden menjar a la planxa, fregits, saltats, amb arrossos… de totes les maneres que us pugueu imaginar.

Les cols.

Tot i la forta olor que desprenen, i la fama de generar flatulències que tenen, no impedeixen que siguin verdures especialment riques, aportant a la nostra dieta molts beneficis nutricionals i gastronòmics.

Els llegums.

Llenties, fesols, cigrons… Els llegums estan presents tot l’any, però a la tardor s’adapten perfectament als guisats de cullera. A més, per ells mateixos no engreixen, sinó que depèn dels ingredients amb els quals els acompanyem.

Els cítrics.

Són autèntiques bombes de vitamines; la fruita de tardor per excel·lència. Taronges, mandarines… són fruites molt riques en vitamina C i aporten molta fibra.

Els fruits secs.

Són aliments molt nutritius i energètics, aportant proteïnes, greixos i vitamines, minerals i fibra. Amb un grapat al dia n’hi ha prou. Així evitaràs passar-te de calories.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa