MónTerrassa
Els 4 aliments que et fan semblar més vell
  • CA
Vigila de no cremar la carn a la brasa. | Cedida

!--akiadsense-->

Per mantenir-se jove és fonamental incloure a la nostra dieta aliments rics en substàncies antioxidants, com els vegetals de fulla verda, els tomàquets, l’all o la canyella, per exemple, ja que són imprescindibles per combatre l’envelliment cel·lular.

De la mateixa manera, hi ha una sèrie d’aliments que hauríem d’eliminar, o limitar la seva ingesta, si no volem semblar més vells o que es deteriori la qualitat de les ungles o cabells, per exemple. Aquests són:

Xocolatines farcides de caramel.

El caramel no és gens positiu per al procés d’envelliment, ja que el sucre interfereix en les dues proteïnes que mantenen la pell amb aspecte fresc i juvenil, el col·lagen i l’elastina. Aposta per la xocolata negra!

Carn a la brasa.

La carn amb restes de carbó deteriora el col·lagen de la pell i en redueix l’elasticitat. Pensa de rascar sempre la part cremada de la carn.

Alcohol.

Si el fetge funciona bé, les toxines que poden afectar la pell s’expulsen de manera natural, però si fas un consum elevat d’alcohol, s’acumulen i no es descomponen de manera adequada.

Carbohidrats processats.

Debiliten la integritat del col·lagen i l’elasticitat de la pell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa