Mitjons de Nadal solidaris per a l'Hospital Sant Joan de Déu
Mitjons de Nadal solidaris per a l’Hospital Sant Joan de Déu | CDMT

!--akiadsense-->

L’Hospital Sant Joan de Déu ha rebut de les mans de Sylvia Rueda de l’ONG Stitches of kindness i de Sílvia Carbonell, directora del Museu Tèxtil de Terrassa, 300 mitjons decorats de Nadal fruit de la solidaritat de moltes persones. El projecte, que es va presentar a inicis de novembre, ha estat un èxit rotund de participació ciutadana.

Persones a títol persona, famílies, escoles i entitats hi han abocat gran creativitat i dedicació en els darrers mesos. Cal recordar, per exemple, la bona assistència a la “1a Marató de mitjons solidaris” que va tenir lloc al Museu el primer diumenge de desembre. Després, al llarg d’aquestes setmanes, els punts habilitats per a l’entrega s’han anat omplint de mitjons decorats. A destacar la feina del Grup de dones de Les Fonts així com el dels nens i nenes de 6è de primària de l’Escola Cor de Maria de Sant Celoni, que han treballat conjuntament amb les àvies del Casal d’aquesta localitat.

Els mitjons de Nadal fets a Terrassa ja estan a punt d’arribar a les mans dels nens i nenes hospitalitzats. Des dels impulsors es dona per tancat el projecte d’enguany.

Nou comentari