MónTerrassa
Les 14.740 mascaretes de tela solidàries arriben als comerços
  • CA
Mascaretes de tela solidàries
Mascaretes de tela solidàries | A.T.

!--akiadsense-->

El dispositiu organitzat per a la distribució, a través dels comerços de proximitat, de 14.740 mascaretes de tela, obtingudes a través de diferents iniciatives solidàries, està ja en marxa. Un equip de l’Ajuntament de Terrassa coordinat pel Servei de Comerç està portant les mascaretes, a mesura que van arribant, als establiments de la ciutat, excepte les destinades a persones que les necessiten amb més urgència, que s’estan repartint a domicili.

Les mascaretes són donació de Mascarillas Solidarias, ANC Terrassa, Esclat/Bonpreu, Confecciones Corvi, Smilics, Circutor, Seat i @mipetricor. Es preveu que dilluns finalitzi la distribució d’aquestes mascaretes solidàries.

Mascaretes de tela solidàries
Mascaretes de tela solidàries | A.T.

!--akiadsense-->

Amb aquesta mesura, s’evita que les persones s’hagin de desplaçar a distàncies dels seus domicilis que no estan permeses en funció de les actuals restriccions de mobilitat i de confinament. Les mascaretes són per a tota la ciutadania sense distinció, en funció de les existències, però s’estan prioritzant les persones que pertanyen a col·lectius més vulnerables, com persones grans, persones malaltes o persones amb discapacitat, entre d’altres. A través del telèfon 010 se centralitzen les trucades per demanar mascaretes, de forma urgent i justificada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa