MónTerrassa
10 tions s’amaguen al Vallès Occidental per redescobrir la comarca
  • CA

El Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) ha engegat una campanya de promoció turística per animar a la ciutadania a redescobrir el territori aquests dies de Nadal. L’acció consisteix en trobar 10 tions amagats a diferents espais del Vallès Occidental, i per poder trobar-los, el Consell Comarcal anirà donant pistes a través de les xarxes socials @viuelvalles.

Així doncs, Viu el Vallès ha demanat ajuda a tota la ciutadania de la zona per trobar els 10 tions juganers que s’han amagat a la comarca. Aquest és el punt de partida de la campanya #10TionsAmagatsalVallès amb què es pretén incentivar el turisme de proximitat al Vallès i la descoberta del patrimoni cultural i natural. La campanya, que va començar aquest dijous 16 de desembre a les xarxes socials de Viu el Vallès, consistirà en donar diferents pistes durant les pròximes setmanes fins que es trobin els 10 tions. Les pistes s’aniran publicant a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter i també es podran seguir a través del hashtag #10TionsAmagatsalVallès.

Aquest dissabte al matí l’entitat he fet públiques les solucions de la primera pista, que ha revelat els 10 municipis on es troben els 10 tions amagats: Terrassa, Cerdanyola del Vallès, Ullastrell, Vacarisses, Rellinars del Vallès, Castellar del Vallès, Matadepera, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Sant Llorenç Savall. Properament, Viu el Vallès anirà publicant diferents proves a resoldre, que donaran més pistes sobre on estan ubicats els tions.

L’objectiu de la campanya, que es promourà fins a finals d’any, és redescobrir el patrimoni cultural i natural del Vallès Occidental alhora que incentivar les visites de proximitat. Cada tió porta una etiqueta amb un codi QR que redirigeix a la pàgina web de Viu el Vallès, on es proposen altres espais propers a visitar. Les persones que trobin els tions se’ls podran endur a casa com a record.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa