MónTerrassa
Kames Kids, escola de trail per infants, comença a caminar a Rellinars
  • CA

Aquest dijous, ha començat a Rellinars el projecte Kames Kids, coordinat des del Centre Excursionista de Terrassa. Es tracta d’una activitat esportiva i de lleure orientada a infants de 5 a 11 anys. El punt de sortida és l’Escola de Rellinars, ubicada a l’avinguda Planet, i els participants, en grups de deu persones, es trobaran cada dijous de 17.15 a 18.30h. Aquest projecte també s’està duent a terme a Viladecavalls (dimecres i dijous des de la zona esportiva a la carretera d’Olesa) i a Terrassa (els dijous al local RCR, al carrer Olot, 47), en els mateixos horaris. Actualment hi ha divuit escoles participants.

Kames Kids combina l’exercici físic amb els jocs de camp (segons edats i nivells), perquè com expliquen des del Centre Excursionista, l’objectiu principal “no és córrer, sinó passar-ho bé”. Per aquest motiu, l’activitat està pensada per ser un divertiment alhora que es fa una introducció al medi natural a través de l’esport. Ara bé, també hi ha un programa ambiciós al darrere ja que es vol convertir el Kames Kids en una escola de trail de referència al territori.

D’aquesta manera, durant l’estona que es realitzen les sessions d’entrenament, els infants aprenen tot el que necessiten sobre orientació, geocaching, i entorn natural, a més de tenir l’oportunitat d’interactuar amb atletes d’elit i practicar en circuits de pistes o fer gincames. A part de les hores pactades, Kames Kids també ofereix la possibilitat de participat en sortides familiars o entrenaments puntual en caps de setmana, a més de participar en activitats com el Cros Familiar de Sant Martí, el Gran Joc de Viladecavalls o la Flama del Canigó.

Les famílies que estiguin interessades a saber-ne més informació poden enviar un correu a [email protected] o bé fer un truc a la Secretaria del CET de dilluns a divendres de 18.00 a 21.00 h al telèfon 93 788 30 30.

Participants del projecte Kames Kids | CET

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa