MónTerrassa
Actualitzada la cartografia topogràfica de Rellinars
  • CA
El diputat Josep Ramon Mut, amb l’alcaldessa de Rellinars, Marta Roqué | Diputació Barcelona

!--akiadsense-->

La Diputació de Barcelona ha actualitzat la nova cartografia topogràfica urbana 3D escala 1:1000 de Rellinars, un treball que ha de facilitar les actuacions de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques per part del consistori en la planificació urbanística. El treball ha estat lliurat pel diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, a l’alcaldessa, Marta Roqué.

La cartografia topogràfica digital urbana 3D escala 1:1000 v 2.2 és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, ja que és la que s’utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, la cartografia de cadastre, les xarxes de serveis i els equipaments. En el cas de Rellinars, s’han cartografiat un total de 350 hectàrees de sòl urbà i urbanitzable del municipi, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística del seu àmbit territorial.

El treball, realitzat a partir de les fotografies aèries que es cartografien amb tècniques fotogramètriques i el treball de camp, està estructurat en sis fitxers que inclouen l’altimetria, planimetria, toponímia, model digital d’elevacions, vialer i model digital del terreny, segons plec d’especificacions tècniques v 2.2 aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya. La cartografia es lliura en els formats Microstation, Autocad i PDF amb nivells i sistema de referència ETRS89.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Aurell a maig 29, 2017 | 08:08
    Aurell maig 29, 2017 | 08:08
    L'alcaldessa es diu Marta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa