MónTerrassa
Més d’1,1 milions de visitants aquest estiu a les estacions i trens turístics d’FGC
  • CA

Aquest estiu un total d’1,1 milions de visitants han gaudit durant aquests mesos de les activitats de les estacions de muntanya i dels trens turístics d’FGC. A més, La Molina, Vall de Núria, Montserrat i els Trens Turístics encara no han tancat temporada i funcionen a ple rendiment fent augmentar la xifra final.

Concretament, un total de 387.889 persones han visitat les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000 i Port Ainé, des del mes de maig fins al 10 de setembre, mentre que 732.614 viatgers han fet servir el cremallera i el funicular de Montserrat, el cremallera de Vall de Núria, el Tren del Ciment i el Tren dels Llacs.

Increment d’activitats

Les xifres positives d’aquest estiu han estat possibles gràcies a l’increment i a la consolidació de les activitats organitzades a La Molina, Vall de Núria i Vallter 2000. A més, s’han dut a terme tota mena d’esdeveniments lúdics i esportius, com curses i competicions de bicicleta, trail running i proves d’ultrafons, amb molt bona acceptació per part del públic.

  • La Molina: ha tingut 40.428 visitants. Aquesta xifra consolida cada cop més l’estació degana com a destí d’estiu, a més, tenint en compte que els clients que pugen al Telecabina han augmentat en un 18%. Durant els mesos de més calor, l’estació ha ofert un ampli ventall de propostes pensades per a tots els públics, com el Bikepark, el Parc d’aventura, els inflables o les activitats del llac (ponis, barques, circuit de fauna, zona lúdica i d’aigües, làser combat, entre d’altres).
  • Vall de Núria: el cremallera de Vall de Núria ha atret durant la temporada d’estiu un total de 130.210 viatgers, un nombre molt similar al passat any. Es guanyen visitants principalment de turisme familiar de proximitat any rere any. En concret, 70.758 persones han fet servir les activitats de l’estació. Entre les propostes més destacades es troben el Parc Lúdic, les sortides nocturnes de muntanya, la granja o el casal d’hípica. Durant els mesos d’estiu, Vall de Núria destaca per ser l’estació de referència dins del Grup FGC, ja que és un destí d’estiu consolidat on es guanyen visitants principalment de turisme familiar de proximitat any rere any.
  • Vallter 2000: Durant la temporada 2015 va tenir lloc una remodelació del Telecabina que porta al Mirador de la Costa Brava que va suposar, en 2016, un increment del 72% de visitants. En aquesta present temporada Vallter manté els visitants fiançant-se, i sembla que ha vingut per quedar-se.
  • Port Ainé: ha atret 2.691 visitants, un 16% més que la temporada anterior. Entre les diverses activitats que els visitants han pogut fer destaca el Parc Lúdic i d’Aventura, els itineraris de BTT i bicicleta de carretera i l’itinerari de la Corona del Pallars. A més, l’Hotel Port Ainé 2000 ha registrat un balanç positiu, amb una ocupació mitjana de prop del 70%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa