MónTerrassa
Hotel Port Ainé 2000***, el més alt dels Pirineus
  • CA
Hotel Port Ainé 2000*** | FGC

!--akiadsense-->

L’Hotel Port Ainé 2000*** i l’alberg Les Estades ofereixen la tranquil·litat i bellesa de l’alta muntanya. Ambdós establiments brinden el millor confort i comoditat per a totes aquelles persones que volen passar uns dies rodejats de la natura en estat pur.

A la mateixa estació de Port Ainé, a 2.000 m, s’ubica l’Hotel Port Ainé 2000***, de tres estrelles. Es tracta d’un allotjament d’alta muntanya, amb molt encant, que es caracteritza per ser el més alt dels Pirineus. Gràcies a la seva privilegiada situació, disposa d’unes vistes espectaculars i promet una experiència inoblidable i única per a tots els visitants.

L’hotel, gestionat pel Grup FGC, es presenta com la millor opció a l’estiu, època en què les temperatures són sempre agradables. A més, és ideal per a aquelles famílies que busquen un entorn alpí, on poder degustar una bona gastronomia de productes de km0 de la zona del Pallars Sobirà.

L’Hotel Port Ainé 2000*** s’alça en un edifici típic pirinenc de tres plantes, construït amb una estètica robusta i orientat a un ampli altiplà al bell mig del massís de l’Orri, que forma part del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Aquest establiment compta amb un ampli ventall de prestacions com, per exemple, servei de guarderia, garatge privat, gimnàs, sauna, discoteca…

Alberg Les Estades, rodejat de natura

L’alberg Les Estades, ubicat entre les poblacions de Sort i Rialp, es troba molt a prop de l’estació de muntanya de Port Ainé (a tan sols 14 quilòmetres) i del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Aquest allotjament, gestionat per la fundació Pere Tarrés, ofereix una molt bona relació qualitat / preu i disposa de tota mena de serveis i prestacions, entre les quals destaquen: sala de jocs amb televisió, sala infantil, zona exterior amb piscina, restaurant, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa