MónTerrassa
Espot i Port Ainé, aventura i diversió en el paisatge més alpí
  • CA

Espot i Port Ainé, estacions ubicades al Pallars Sobirà, es presenten com la millor opció on practicar esports al bell mig de la natura, fer senderisme i descobrir tota mena de rutes a peu, amb bicicleta de carretera i BTT. A més, ambdues es troben molt a prop del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, àrea natural que també forma part de les comarques de la Vall d’Aran i l’Alta Ribagorça.

Propostes outdoor sobre dues rodes

Port Ainé inicia la temporada d’estiu els caps de setmana de juliol i a partir del dia 17 d’aquest mes obrirà tots els dies ininterrompudament fins al 3 de setembre, de 10:00 a 18:00 h. Entre les principals propostes que s’hi poden fer destaca especialment el seu Parc Lúdic i d’aventura, que compta amb un ampli ventall d’activitats, com el Parc d’aventura als arbres amb recorregut per adults o infants; la pista de tubbing; cars i monopatins tot terreny i la zona de llits elàstics.

A més, com a novetat, aquest estiu presenta la Cronoescalada amb bicicleta de carretera, amb 18,6 quilòmetres de pujada i un desnivell positiu de 1.228 m. Durant aquest estiu es realitzarà a través de l’APP de Port Ainé. La ruta començarà a l’encreuament de la carretera general C13 i arribarà fins a l’Hotel Port Ainé 2000***. Tant a l’inici com al final es troben uns cartells informatius on hi ha un codi QR per descarregar-se l’APP de l’estació. Cada participant podrà enregistrar el seu temps i es crearà un rànquing amb els millors resultats. Només per completar l’etapa tots els ciclistes obtindran un forfet 2×1 per a la propera temporada d’hivern, a banda dels premis dels patrocinadors locals, com un casc “Specialized Align” gentilesa d’Esierri Bikes o una nit d’estada a l’Hotel Port Ainé 2000* amb forfet de dia inclòs per a dues persones bescanviable durant la temporada d’hivern 17-18.

D’altra banda, els dies 5 i 13 d’agost l’estació obrirà com cada estiu, el telecadira per accedir al Pic de l’Orri a partir de les 10:00 i fins a les 13:00 h. Finalment, Port Ainé també brinda la possibilitat de recórrer rutes amb BTT pel massís de l’Orri. Enguany, s’ha repassat la senyalització dels 8 circuits que es poden seguir a través de l’APP de l’estació.

Per als amants de la tranquil·litat, de la natura i les temperatures sempre agradables a l’estiu, cal destacar la possibilitat d’allotjar-se en l’Hotel més alt de Pirineu situat a 2000 metres d’altura. L’Hotel Port Ainé 2000*** és ideal per a famílies que busquen un entorn privilegiat amb les millors vistes del Pirineu. Tot això complementat amb una bona gastronomia de productes de km0 de la zona del Pallars Sobirà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa