MónTerrassa
Cursa virtual per al Camí Vell de Queralbs a Núria
  • CA

Aquest estiu, fins a l’1 de novembre, Vall de Núria proposa conèixer d’una manera diferent el “Camí Vell” de Queralbs a Núria, un dels itineraris de muntanya més característics de Catalunya i del Pirineu per a la pràctica excursionista i per gaudir intensament d’un entorn natural únic.

Hi haurà premis per als millors resultats: Els dos primers classificats de les categories home i dona guanyaran una estada d’una nit amb mitja pensió a l’Hotel Vall de Núria. Entre tots els participants que completin el recorregut se sortejarà una participació per a dues persones per a la travessa “Refugis del Torb” durant la temporada d’estiu 2018 (incloent la pernoctació) i una altra participació a la travessa “Els 3 Refugis”, també amb pernoctació. A més, se sortejaran 5 vals per a dues persones de bitllet d’anada i tornada del Cremallera de Vall de Núria amb bitllet de passeig amb telecabina.

Es tracta d’una cursa oberta a tothom, en què un dels màxims atractius consisteix a intentar superar-se dia a dia, tot comparant-se amb un mateix i amb la resta de participants, on destaca la presència d’esportistes d’alt nivell. Actualment, els participants amb millors resultats en la carrera virtual del Camí Vell són: en categoria masculina Joan Freixa (41:49:00, any 2012), Agustí Roc (42:29:00, any 2011) i Just Sociats (44:05:00, any 2010); i en categoria femenina Laura Orgué (49:10:00, any 2013), Núria Picas (55:30:00, any 2010) i Laia Andreu (55:43:00, any 2010).

Com funciona?

  1. Descarrega’t l’aplicació de Vall de Núria i crea’t el teu perfil personal My Skitude.
  2. Accedeix a la secció de la Cursa Virtual i apunta’t-hi.
  3. Per a iniciar el cronometratge dirigeix-te a la Plaça del Raig a Queralbs, llegeix el QR que trobaràs a l’inici de la ruta amb l’aplicació i fes la ruta del Camí vell en el menor temps possible si el vols lluitar pel rànquing o senzillament gaudeix de l’excursió fins a Núria.
  4. Un cop arribis a Núria, en el plafó situat per sobre la caseta del llac, llegeix el codi QR altre cop amb l’app per a finalitzar la teva ruta cronometrada.
  5. El teu resultat i classificació estaran disponibles tant a l’app com als webs de Vall de Núria i Skitude. Hi haurà premis tant a nivell de rànquing com de participació.
  6. Pots realitzar la ruta tantes vegades com vulguis. El teu perfil guardarà tots els resultats i a la classificació hi sortirà el teu millor registre.

Per a més informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa