MónTerrassa
Xènia Albà: “Hem fet molta feina aquest curs, però en tenim molta més per fer”

La pandèmia va reconvertir el que havia de ser una trobada en viu en un acte telemàtic. Una mesura necessària que no va treure pes polític a la darrera Assemblea d’Esquerra Republicana de Terrassa d’aquest curs. Tot just al juny les regidores i regidors republicans del govern municipal havien explicat la feina feta al capdavant de la ciutat ¡, la trobada va servir, sobretot, per definir les línies d’acció de la formació de cara a futur.

En aquest sentit, la presidenta de la secció local, Xènia Albà, va explicar el resultat de la reunió mantinguda amb la secretària general adjunta i portaveu nacional, Marta Vilalta, al Parlament just el dia anterior. Una trobada on es va posar en valor Terrassa “com la ciutat més gran de Catalunya amb un govern amb presència republicana i on s’ha sabut articular una activitat intensa des de la formació, l’Assemblea de dones o el mateix Jovent Republicà. Una activitat que, ara, Esquerra Republicana vol ampliar reforçant l’acció directa als districtes i en la dinamització de les seccions especialitzades com educació o medi ambient des d’on es dissenyen polítiques pel municipi”.

També clau de futur en la política municipal, el procés de definició de candidatura amb visió ja a les eleccions vinents municipals. En aquest sentit, Xènia Albà, ha avançat que el partit està treballant el reglament que ha de portar a la definició d’un procés que «de forma assembleària, com sempre hem fet, ens permeti definir la millor candidatura per continuar construint un projecte republicà en benefici de la ciutat des del govern municipal». Un procés que es pot concloure a inicis de 2022.

En aquest sentit, el portaveu del grup municipal i primer tinent d’alcalde, Isaac Albert, ha recordat que, malgrat anunciar que no repetirà com a candidat, «Seguim treballant en un govern que pensa en la ciutat, en la seva gent i en el projecte republicà. Tenim un projecte de ciutat que va molt més enllà dels personalismes, on ningú és imprescindible però tothom suma. I em trobareu al costat del talent i l’energia per continuar transformant Terrassa».

En aquest sentit, Isaac Albert, ha recordat a l’Assemblea l’esforç desenvolupat durant un curs polític on «la ciutat ha plantat cara a les diferents onades de la pandèmia donant resposta des de la proximitat a les necessitats socials i econòmiques, hem reorganitzat i enfortit el govern municipal, aprovant uns pressupostos claus i actualitzat el programa de govern».

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa