MónTerrassa
Ballart: “Terrassa ha votat per una política diferent, més humana i ètica”
  • CA

Jordi Ballart s’ha proclamat el clar guanyador de les eleccions municipals a Terrassa. L’exalcalde de Terrassa ha estat efusivament felicitat aquesta nit pels membres de la seva llista però també per desenes i desenes de persones que s’han acostat a la seu electoral per mostrar-li el seu suport.

Ballart ha valorat els resultats obtinguts: “Ens disposem a tenir un govern fort i progressista a la ciutat, un govern que prioritzi la ciutat per damunt de tot i que afronti amb valentia els reptes que té. Un govern que estigui al servei de la gent i no al servei d’interessos personals, econòmics o ocults” i ha continuat “som el projecte de la majoria a Terrassa. La gent de Terrassa ha votat per una política diferent, una política més humana, més ètica i sensible amb els ciutadans de Terrassa. Tot per Terrassa és un projecte divers, plural i transversal, no és un projecte del centre o dels barris, és un projecte que vol una sola ciutat”.

Eufòria celebrant la victòria a la seu de Tot per Terrassa. A més, ha tingut un convidat sorpresa ja que més tard ha passat per allà el cantant egarenc famós per ser el representant d’Eurovisió, Miki Nuñez:

Miki d'OT ha passat a saludar Jordi Ballart per la seva victòria
Miki d’OT ha passat a saludar Jordi Ballart per la seva victòria | Marcel Marsal

!--akiadsense-->

Desenes i desenes de persones s'han volgut fotografiar amb Ballart
Desenes i desenes de persones s’han volgut fotografiar amb Ballart | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa