MónTerrassa
VIDEO Un espanyolista s’encara amb unes àvies per portar el llaç groc

Un espanyolista es va encarar a Terrassa a unes àvies que portaven el llaç groc. Els fets van passar a les 10 del matí a un dels carrers més cèntrics i concorreguts de la ciutat egarenca, el Major. Un testimoni que viu a la zona denuncia passivitat de la Policia Municipal, que no va identificar l’home que escridassava les persones grans, dues germanes defensores del Procés. L’espanyolista va passar pel costat de les dones al crit de “Viva España” perquè duien el llaç groc en defensa dels presos polítics.

Un noi, que es defineix com a no independentista i que estava assegut amb el seu fill petit en un banc del carrer Major, va sortir en defensa de les dones i l’exaltat li va respondre amb vehemència. L’escena va ser presenciada per dos agents de la Policia Municipal, que van parlar amb l’home i el van deixar marxar sense més, explica la testimoni. Tot i que van amenaçar-lo en endur-se’l si no s’aturava. En el vídeo, ell mateix diu que ja l’havien parat abans per cridar “Viva España”.

La testimoni lamenta el que considera total impunitat d’alguns espanyolistes. A parer seu, apliquen la màxima: “La calle es mía”. A més, anima a la gent que senti atacada a denunciar els fets.

L’home que es va encarar amb unes àvies per portar el llaç groc al carrer Major cap a un quart d’onze del matí de dissabte anava begut. Això és el que ha pogit esbrinar Món Terrassa de fonts municipals. L’espanyolista ja havia començat a donar un espectacle al carrer de Sant Pere uns minuts abans, se’l va identificar i es va aprofitar per lliurar-li una citació judicial que tenia pendent. L’home cridava “Viva Espanya” i va increpar alguns vianants. Els agents li van recriminar la seva actitud i se’l va comminar a deposar-la o se l’emportarien detingut. Les dades, els fets i la persona estan registrats, informe des de l’Ajuntament de Terrassa. L’home és força conegut per la policia egarenca.

Sàmper: “Els crits unionistes contra àvies demostren quin és el bándol violent”

Zurimendi (CUP): “La violència d’Estat engresca gent a cridar àvies amb llaços”

García (PSC): Els crits d’un unionista a àvies amb llaços grocs “és un fet aïllat”

Caballero (ERC): “Encoratgem a no abaixar mai el cap davant els ultres”

Rodríguez (PP): “Desitgem que a Terrassa no es trenqui la pau entre els veïns”

L’home que es va encarar amb dues àvies amb un llaç groc anava begut

González (Cs): “L’apropiació de l’espai públic genera malestar en la ciutadania”

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Autodefensa a juliol 24, 2018 | 07:40
  Autodefensa juliol 24, 2018 | 07:40
  Necessitem tornar crear els tradicionals Somatents, a nivell local, gent preparada per defensar els ciutadans de l´atac d´extremistes espanyolistes; aquests Somatents locals que hauria de vigilar els pobles i camps, s´haurien de coordinar en unes Autodefenses Unides de Catalunya, i tots portar l´indicatiu pertinent gravat en la roba, per identificar-se com a tals. Vigilem els carrers i ajudem qui ho necessiti; i també haurien d´actuar contra els espanyolistes que arrenquen llaços.
 2. Icona del comentari de: Algun dia algú els enviarà a la merda, el lloc que es mereixen a juliol 24, 2018 | 07:58
  Algun dia algú els enviarà a la merda, el lloc que es mereixen juliol 24, 2018 | 07:58
  els llaços grocs, uns perfectes detectors de fills de puta i nazis
 3. Icona del comentari de: fran bcn a juliol 24, 2018 | 09:15
  fran bcn juliol 24, 2018 | 09:15
  Aquesta xusma de quillos inadaptats, que no saben ni qui son n on viuen ni res de res, no "viuen ni deixen viure". Segurament resideixen en zones guetto, on els consums deuen ser com "las del pueblo". Malament anem si a aquesta gent no la hem sabut seduir...
 4. Icona del comentari de: Jesus a juliol 24, 2018 | 15:49
  Jesus juliol 24, 2018 | 15:49
  les coses s'han de dir pel seu nom: extremistes hispànics es el que son, tan radicals e intolerants com els extremistes islàmics.
 5. Icona del comentari de: Ignasi a juliol 24, 2018 | 18:18
  Ignasi juliol 24, 2018 | 18:18
  Tot va començar amb la bufetada a Pere Navarro. Jeje P
 6. Icona del comentari de: I encara neguen que l'home vé del mono ? a juliol 24, 2018 | 18:37
  I encara neguen que l'home vé del mono ? juliol 24, 2018 | 18:37
  Amb el parlar que gasta ja es cataloga tot solet : cultura poca , coneixement menys encara i xuleria de sobres . Aquesta és la Ñ que hauria de veure Europa .
 7. Icona del comentari de: frank a juliol 24, 2018 | 21:45
  frank juliol 24, 2018 | 21:45
  Els únics que hab de portar llaços grocs han d'ésser aquells que siguin experts en ARTS NARCIALS
 8. Icona del comentari de: Paco a desembre 23, 2018 | 19:47
  Paco desembre 23, 2018 | 19:47
  Tots tenen aquest deje quillo. Graduat escolar i potser ni tan sols això. A més posar-s'hi amb dues àvies. Aquesta gent no te vergonya. El problema és que fins i tot amb una Cat independent tindríem els energumens campant lliures amb la testosterona pels núvols.

Nou comentari

Comparteix