MónTerrassa
Rodríguez: “Els resultats del PP a Terrassa i Catalunya són desastrosos”
  • CA
El regidor i portaveu del PP a l’Ajuntament de Terrassa, Àlex Rodríguez | Món Terrassa

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Terrassa, Alex Rodríguez, ha valorat per Món Terrassa els resultats del 28-A. Tant a nivell de Terrassa com de Catalunya, el candidat popular ha explicat que es tracta de dos resultats “desastrosos” pel PP. “A Terrassa [on han obtingut un 4%] són uns resultats molt dolents que ens han de fer reflexionar sobre cap on hem d’anar i reconfigurar el nostre partit. Vull creure que el partit prendrà nota dels resultats i de que hem de tornar a ser el partit del centre-dreta del país i amb la confiança que sabrem reflexionar per tornar a ser el partit amb més vots amb centre-dreta”.

Rodríguez ha lamentat que “la divisió de la centre-dreta ha afavorit el PSOE”. “Lamento que la fragmentació del vot de la dreta permeti que Pedro Sánchez, que ve de pactar amb comunistes, independentistes bascos i catalans, hagi guanyat. La responsabilitat ve de la fragmentació del vot de la dreta. La divisió de la dreta ha fet que l’esquerra guanyi”. Preguntat pels motius de la davallada dels populars, Rodríguez considera que el PP “ha tardat en renovar-se”. “No fa ni un any que ens hem renovat, i això en política és poc temps. Encara no hem tingut temps de fer una renovació sencera i comunicar-la”.

Sobre els comicis municipals del 26 de maig, Rodríguez confia que es produeixi un canvi: “Les municipals seran eleccions diferents. Vull pensar que hi haurà un canvi, i que el vot segmentat a la dreta no facilita un canvi. No volem que això també passi a Terrassa i segueixi governant el PSC a Terrassa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa