MónTerrassa
Urnes del SI apareixen pintades amb una bandera espanyola gegant
Les urnes pintades amb la bandera espanyola | Miquel Caballé

Les urnes gegants del SÍ posades al camp de Futbol i a la Plaça de Sant Jordi per l’Anc-Matadepera han aparegut aquest matí pintades totes senceres amb la bandera espanyola. Les bretolades van començar des del primer dia. Es considera que les accions són obra d’una mateixa persona o grup, que actua a les fosques, de matinada.

Una de les tres urnes gegants dissabte ja la van pintar. Es tracta de la situada a la rotonda de l’entrada a la urbanització de Les Pedritxes, a la carretera de Talamanca. Hi van posar la paraula nazis i una esvàstica associada a l’estelada.
“Convidem als que actuen d’aquesta manera a presentar de manera civilitzada -en l’àmbit que creguin oportú- quins són els seus arguments perquè així tothom tingui elements de judici per valorar el sentit del seu vot en el Referèndum. Perquè en democràcia quan s’han de resoldre discrepàncies l’única manera per resoldre-les és preguntant a la gent. Referèndum és democràcia”.
L’urna gegant pintada amb la bandera espanyola | Miquel Caballé

La setmana passada, no havien passat ni dues hores que la situada a Les Pedritxes ja l’havien malmès, desenganxant el vinil de la finestra dels sobres. “Una prova més que la intolerància es converteix en “bretolisme” i que els que actuen d’aquesta manera no tenen arguments ni projecte per tots els ciutadans”.

!--akiadsense-->

La implantació de les urnes es va fer a Les Pedritxes, al Camp de futbol i a la plaça de Sant Jordi del municipi.

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Comentaris

 1. Icona del comentari de: josep a juny 05, 2017 | 10:06
  josep juny 05, 2017 | 10:06
  tot fet a la nit, damagatotis, de pressa i corrents, nomes cal veure quin resultat mes barroer, com tot el que es fa en nom despaña
 2. Icona del comentari de: Pokafeina a juny 05, 2017 | 10:26
  Pokafeina juny 05, 2017 | 10:26
  El vot emb el SÍ, no l'han tocat. No arribaven
 3. Icona del comentari de: John Smith a juny 05, 2017 | 17:15
  John Smith juny 05, 2017 | 17:15
  Una mica pobre aquesta campanya del no. Haurien de treballar més.

Nou comentari

Comparteix