MónTerrassa
Una oficina d’afectats per ocupacions delinqüencials, la proposta de Cs al ple de maig
  • CA

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs), Javier González, ha anunciat que la seva formació impulsarà una proposta de resolució en el ple municipal ordinari del mes de maig per a la creació d’una oficina d’afectats per les ocupacions delinqüencials a Terrassa. El portaveu taronja ha manifestat que “no es tracta de situacions esporàdiques, són un problema a gran escala” i, per aquest motiu, ha advocat per “donar una solució estructurada i no cas a cas”. En aquest mateix sentit, González ha exposat que “les ocupacions delinqüencials incíviques i especulatives són una de les principals amenaces a la convivència a la nostra ciutat” i ha afegit que aquestes “són motiu de preocupació en molts barris de Terrassa”. Per això, creu que és necessari que l’Ajuntament “faci costat legalment a les persones, comunitats de veïns i associacions veïnals afectades per les ocupacions delincuenciales” així com “personar-se com a denunciant”.

D’altra banda, Ciutadans també portarà al pròxim ple una proposta de resolució per a racionalitzar la implantació de càmeres de vigilància a la ciutat mitjançant la creació d’un Pla Director. La finalitat d’aquesta proposta, tal com ha exposat González, és “posar ordre en el desplegament de càmeres de vigilància” perquè aquestes “no responguin únicament a problemes puntuals, sinó que s’emmarquin en una estratègia general de ciutat”. 

Aquestes dues propostes se sumen a sis més que el partit ha anunciat per al ple del mes de maig, entre les quals cal destacar un pla d’avaluació i control de la qualitat ambiental interior dels edificis i locals municipals, la commemoració del dia d’Europa en el futur, garantir la llibertat acadèmica dels estudiants que no secundin vagues estudiantils, millores de la gestió en relació amb la “bústia” ètica de l’Ajuntament, suport al govern de la Ciutat Autònoma de Ceuta davant l’actual crisi migratòria i, finalment, una proposta per a no instaurar el cobrament de peatges en autovies i autopistes de l’estat després de la seva liberalització.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa