MónTerrassa
Un ple extraordinari per resoldre dubtes sobre les vacunes sobrants del CST
  • CA

PSC i Ciutadans continuen insistint per saber què va passar amb les vacunes sobrants dels primers dies de subministrament al Consorci Sanitari de Terrassa. Els dos partits a l’oposició han forçat un ple extraordinari que tindrà lloc el pròxim 30 d’abril, després del ple municipal ordinari.

En una roda de premsa conjunta, el portaveu de Ciutadans, Javier González ha manifestat que “el president del CST i l’alcalde tenen la oportunitat de donar explicacions d’una vegada per totes”. I és que tant ciutadans com socialistes volen aclarir si “cap membre, exmembre o familiar del Consell de Govern del CST es va saltar el pla de vacunació aprofitant-se del càrrec”.

A més, recorden que en la passada junta de portaveus extraordinària, l’equip de govern “no va informar adequadament de la presumpta vacunació irregular. Els regidors de govern van escudar-se en l’informe del CST, sense signar, on s’assegura que no pot facilitar-se la informació per culpa de la Llei de Protecció de Dades”. El portaveu socialista Marc Armengol, afirma que “l’alcalde Jordi Ballart va excusar la seva presència malgrat ser el Vicepresident del CST i President de la Junta de Portaveus, defugint les seves responsabilitats”.

“L’accés a les vacunes, tan crític en el moment en què ens trobem, no pot respondre a favoritismes i ha de ser sota els més estrictes
criteris epidemiològics”, han manifestat els regidors dels dos partits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa