MónTerrassa
Turmo: ” L’1-O és un diumenge més, per anar a la platja, muntanya, fer esport…”
  • CA

El president del Partit Popular a Terrassa, Gabriel Turmo, afirma a Facebook que l’1 d’octubre “és un diumenge més: per anar a la platja, muntanya, fer esport”, i ofereix de manera gratuïta els seus serveis com a advocat a les persones que puguin tenir algun problema per negar-se a col·laborar amb en el referèndum.

El text

“Important: per traslladar família, amics, veïns, entorn laboral… Davant la bona fe de moltes persones, és important recordar que el referèndum d’independència per al dia 1 d’octubre promogut per la CUP i Junts pel Si, és il·legal, i per tant tot el relacionat amb aquesta il·legalitat és il·legal. L’1 d’octubre és un diumenge més: per anar a la platja, muntanya, d’finde, per fer esport etc … Alguns pretenen dur a terme aquest dia un acte il·legal (un simulacre de votació barroer i sense cap garantia democràtica) i per tant, per si aconseguissin posar alguna urna, encara que fos de cartró:

1- NO CAL ANAR A VOTAR. No hi ha cap votació democràtica aquest dia.

2- NO CAL ANAR A CAP SUPOSADA MESA ELECTORAL si es rep alguna comunicació que us convoqui per a això. Pensin que l’autoritat que es rebel·la contra l’ordenament jurídic no ha de ser obeïda, NO HA DE SER obeïda. No hi ha desobediència si no se’n va, sinó compliment de la llei. En tot cas, si algú rep aquestes comunicacions i tens dubtes, vol denunciar o emprendre alguna acció, com a advocat ofereixo la meva assessorament i serveis, de manera complementi gratuïta òbviament. Units per la Llibertat, el feixisme serà derrotat !!

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Turbo a setembre 15, 2017 | 09:13
    Turbo setembre 15, 2017 | 09:13
    I si has begut no condueixis.
  2. Icona del comentari de: Ai ai Gabi! a setembre 16, 2017 | 07:45
    Ai ai Gabi! setembre 16, 2017 | 07:45
    Hitler també tenia lleis contra els jueus. I tenia seguidors que deien defensar la llei. No fa falta dir res més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa