MónTerrassa
Un CDR de Terrassa rebutja les acusacions de Fiscalia per una protesta davant el TSJC
  • CA
Els acustats en roda de premsa | EUROPA PRESS

!--akiadsense-->

Tres membres dels CDR de Sabadell, Terrassa i del barri de Gràcia de Barcelona s’han negat a recollir aquest dilluns l’acusació de Fiscalia que els demana dos anys i mig els demana dos anys i mitjà de presó per desordres públicsde presó per desordres públics en la protesta del 23 de febrer en les escales del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

En declaracions als mitjans, el membre del CDR de Sabadell, Cesc Esteve, ha assegurat que van ser detinguts de forma arbitrària i amb un clar objectiu polític, “el de la repressió i l’estratègia de la por” i per aquesta raó, ha subratllat la seva decisió de desobeir.

En aquest sentit, ha apuntat que no reconeix “la injustícia espanyola i no es permetrà que l’Estat faci ús de la violència institucional per detenir la lluita als carrers”, encara que ha admès que en un període d’entre una i dues setmanes seran detinguts perquè s’emetrà una ordre de cerca i captura.

La integrant del CDR de Gràcia, Ivette Mañalich, ha determinat que no han comès cap delicte i que, si es produeix una detenció, que sigui “per la força”.

Els tres membres del CDR formen part dels 14 detinguts durant la mobilització a la porta principal del TSJC, a Barcelona, que va congregar a prop d’un centenar de persones, coincidint amb el 37 aniversari de l’intent de cop d’Estat, i per 11 d’ells Fiscalia demana dos anys i mitjos presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa