MónTerrassa
Tres membres del PSC Vallès Oest, a la candidatura de les eleccions del 28-A
  • CA
La regidora Gracia García presentant les accions d’atenció a la ciutadania | L.T.

El Consell Nacional del PSC ha aprovat aquest dilluns la llista que el partit socialista presentarà a les properes eleccions generals del 28 d’abril. Per part de la Federació socialista del Vallès Oest són presents a la candidatura tres persones:

Gracia García, és militant socialista des del 1998 i ocupa el número 13 en la candidatura del PSC a les eleccions generals. García té 40 anys, va néixer a la Rioja i viu a Terrassa des del 2008, on ha estat regidora a l’Ajuntament. Dins l’agrupació socialista egarenca és Secretària d’Igualtat. En les eleccions primàries per escollir la primera secretaria del PSOE, García es va implicar molt en el grup de treball de Pedro Sánchez. Professionalment, és advocada i té el seu propi gabinet a Terrassa.

Maria Jesús Rodríguez ocupa la posició número 25 a la candidatura del PSC. Té 49 anys i és diplomada en Ciències empresarials i té un postgrau en gestió financera d’empreses. Treballa a l’administració pública. Rodríguez és militant de Rubí des de 2003 i forma part de l’executiva de l’agrupació, a més és consellera de Federació al PSC Vallès Oest.

José Luis Salazar, es situa entre els suplents de la candidatura. Salazar és llicenciat en Dret, especialista en Dret Ambiental, MBA Internacional en Economia, Gestió d’Empreses Internacionals i Màster en Gestió i Avaluació Ambiental. Milita al PSC de Sant Cugat del Vallès i forma part del partit des de mitjans dels 90. També és membre de Federalistes d’esquerres on coordina els temes relacionats amb la Unió Europea. Salazar és membre del Grup D’experts en canvi climàtic de Catalunya i col·laborador del Grup de governança del canvi climàtic de la UPC. Ha treballat per l’organització de les Nacions Unides (ONU) a l’Àfrica en temes de cooperació pel desenvolupament i medi ambient, després a la Comissió europea i també a l’Agència Europea del medi ambient.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Salsa a març 12, 2019 | 21:23
    Salsa març 12, 2019 | 21:23
    ¿Gràcia García? No será para primarla vista la mierda que ha echo en Can Anglada y en su regidoria de la dona. Ah no calla que es para quitarsela de encima y que no repita como aspirants a regidora. Vale, esto me lo creo mas.
  2. Icona del comentari de: LA PERIFÈRIA a març 14, 2019 | 15:06
    LA PERIFÈRIA març 14, 2019 | 15:06
    Em sembla de mal gust el comentari anterior, la veritat, conec Can Anglada molt bé, i haguera d'especificar a què es refereix. La gent acostuma a acusar, aprofito per dir això de moda "Jo acuso" per plantejar-li una reflexió amb serenor de les seves afirmacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa