MónTerrassa
Tothom confinat a casa de l’alcalde de Terrassa
  • CA

A casa de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, tothom resta confinat. Segons ha informat ell mateix a través de les xarxes socials aquest cap de setmana, el fill gran ha donat positiu de la Covid-19. Fa pocs dies que en Xito va poder tornar a casa i recuperar certa normalitat, com per exemple, tornar al col·legi. Tanmateix, la rutina s’ha vist alterada un altre cop. “Hem resistit durant dos anys, però la Covid ha entrat a casa”, ha lamentat Ballart.

A causa de la malaltia d’en Xito i “per indicació mèdica de l’equip d’oncologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona”, on se l’està tractant d’una leucèmia molt agressiva, tota la família Ballart haurà d’evitar en els pròxims dies “la interacció social i confinar-nos per no incrementar-li la càrrega viral”. Per això, ha exposat que “treballaré des de casa intentant conciliar les reunions i feina, amb jocs, “baralles” de germans i interrupcions domèstiques”. D’aquesta manera, l’atapeïda agenda de l’alcalde, pel que fa a visites i actes presencials, es veurà aquesta setmana novament interrompuda.

En Xito va poder tornar a l’escola el passat 31 de gener. Aleshores, Ballart va voler agraïr “profundament a l’escola, a les famílies i als seus companys i companyes per l’amor, per l’interès i pel suport que sempre hem rebut durant aquests llargs mesos de tractament”. Era el darrer pas per recuperar una normalitat que s’havia vist truncada l’agost del 2021, quan el petit va ser diagnosticat amb leucèmia i va començar un llarg procés de tractament que el va dur a residir a l’Hospital Sant Joan de Déu fins pràcticament aquest inici d’any.

L’alcalde es mostrava molt content que en Xito ja pogués celebrar a casa, tots junts, les festes de Nadal. Una petita recaiguda va fer posar l’ai al cor, però va quedar només amb un ensurt i amb l’inici del segon trimestre escolar va poder tornar després de molts mesos d’absència a les aules. Ara esperen que l’infant pugui superar sense complicacions la Covid i això quedi només amb uns dies més de quarantena fins al retorn al dia a dia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a febrer 07, 2022 | 14:22
    Ricard febrer 07, 2022 | 14:22
    I? Això és una notícia?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa