MónTerrassa
Terrassa se suma als actes en record a les víctimes dels atemptats del 17A
  • CA

Amb motiu del primer aniversari dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils del 17 i 18 d’agost del 2017, que van provocar 16 morts i 155 ferits de 34 nacionalitats, el president de la Generalitat, Quim Torra, i els membres del Govern recorreran els escenaris on es van produir i participaran en els actes que es faran a Ripoll, Alcanar, Barcelona i Cambrils, en record i solidaritat amb les víctimes i per retre homenatge als cossos de seguretat i emergències de Catalunya, serveis sanitaris i tots els qui es van bolcar en la gestió dels atemptats.

Aquest divendres, tindrà lloc l’acte institucional de record organitzat per l’Ajuntament de Barcelona. Aquest acte consistirà en una interpretació musical a càrrec de les cinc Escoles Municipals de Música de Barcelona i del Conservatori Municipal. Després de les actuacions es llegirà un text en els 7 idiomes de les víctimes mortals (català, castellà, anglès, francès, portuguès, italià i alemany). L’acte comptarà amb la presència del tinent d’alcalde Manuel Giménez -en representació del consistori egarenc- així com també del Bisbe de Terrassa, Mn Saiz Meneses.

Durant els dies 17 i 18 d’agost les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i en les corporacions públiques de Catalunya, en record i homenatge a les víctimes dels atemptats, tal com ho preveu el decret que ha signat el president Torra i que es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat aquest dijous. També a Terrassa, s’ha aquests dos dies les banderes de l’Ajuntament onejaran a mig pal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa