A proposta de la CUP, Terrassa farà una diagnosi del mobiliari urbà de la ciutat, amb cura a la gent gran, la infància, la perspectiva de gènere i el disseny universal. Els anticapitalistes han acordat aquesta mesura amb l’equip de Govern, de forma que la diagnosi es realitzarà en el termini de 3 mesos (fins al març), serà coordinat per l’àrea de manteniment de Via Pública i comptarà amb la participació de la resta de regidories implicades.

L’acord amb el regidor Jordi Rueda permetrà conèixer l’estat actual del mobiliari urbà de al ciutat, de forma que es puguin detectar mancances i corregir-les en el futur. La proposta va ser aprovada al ple d’aquest dimecres amb el consens dels 27 regidors del Ple de Terrassa.

“Conèixer la realitat urbana de Terrassa és un exercici de sinceritat. No tan centrat a passar comptes amb les pràctiques del passat, sinó en saber de ciència certa quin és l’estat actual del mobiliari urbà i la configuració dels carrers (així com conèixer quins criteris i mirades s’hi apliquen, a l’hora de decidir el tipus de mobiliari, la quantitat, la ubicació…). No és tant d’on venim, sinó d’on anem. Però ens cal saber quina és la base de partida”, ha manifestat des de la CUP.

Comentaris

    Vistalegre Desembre 24, 2018 | 08:24
    Molt bé per la CUP, que demostra el seu profund anticapitalisme amb aquestes carallades (o vaginades). Més que mirar si estan ben adaptats als esponerosos culs femenins (i resulta que el problema és el manspreading que va instaurar la tòtila de la Sirvent!) cal veure si mai utilitza ningú la profusió de bancs aïllats, encarats al carrer per veure passar cotxes... Segur que no és més urgent RESOLDRE el problema de la brutícia generalitzada, els contenidors que no es buiden)?

Nou comentari