El ple municipal aprova el rebuig al drecret digital
El ple municipal aprova el rebuig al drecret digital | Junts per Terrassa

!--akiadsense-->

La proposta presentada per Junts per Terrassa en el ple municipal de desembre de l’Ajuntament de Terrassa per demanar el rebuig al decret digital ha tirat endavant. Ho ha fet gràcies al suport d’ERC i de Tot per Terrassa.

La formació liderada per Meritxell Lluís considera que aquest decret aprovat al Congrés, amb l’abstenció dels Comuns, i els vots favorables de PSOE, PP i Ciutadans, és “un precedent molt perillós ja que queda en mans de la subjectivitat de l’executiu, i fora del control parlamentari, l’adopció d’aquestes mesures. És un decret regressiu des d’una perspectiva de dret i també des d’una perspectiva de progrés social i econòmic perquè va en contra de l’apoderament digital de la ciutadania i de la capacitat d’innovació tecnològica”.

Els acord de la moció són:

PRIMER.- Demanar al Govern espanyol la retirada immediata del reial decret llei 14/2019.

SEGON.- Donar suport a les actuacions que pugui emprendre la Generalitat de Catalunya per tombar el decret llei 14/2019.

TERCER.- Traslladar el contingut d’aquest acord al Govern espanyol, a la Generalitat de Catalunya i als grups parlamentaris del Parlament de Catalunya.

Nou comentari