MónTerrassa
Terrassa es posiciona contra la pena de mort
  • CA

El proper 30 de novembre es celebrarà la Jornada Internacional Cities for Life – Ciutats per la Vida / Ciutats contra la Pena de Mort en record de la primera abolició de la pena capital, al Gran Ducat de Toscana el 1786. La Comunitat de Sant’Egidio, que treballa des de fa anys en aquest front, durant el darrer any ha dut a terme importants iniciatives públiques i ha intensificat a molts llocs del món activitats educatives amb els joves i de suport directe als condemnats a mort.

En aquest sentit, aquesta Comunitat s’ha adreçat a l’Ajuntament de Terrassa per tal que es comprometi públicament a favor del respecte de la vida i de la dignitat humana i sobre la urgència d’eliminar la pràctica inhumana de la pena capital del panorama jurídic i penal dels Estats. I, concretament, es demana a l’Ajuntament que el dia 30 de novembre de cada any s’il·lumini de manera especial algun edifici emblemàtic de la ciutat.

La proposta ha passat per la Junta de Portaveus i els partits han aprovat l’acord d’adhesió a la campanya mundial. L’Ajuntament, doncs, es compromet a il·luminar de manera especial un dels edificis municipals el proper dia 30.

Comparteix

Icona de pantalla completa