MónTerrassa
Terrassa congela els preus dels bitllets d’autobusos per al 2017
  • CA
Autobús a la plaça del Doctor Robert | Joan Manel Oller

El ple de Terrassa ha aprovat aquest dimecres la revisió de les tarifes dels títols de transport propis de Terrassa del servei municipal de transport col·lectiu, urbà i públic de viatgers per al 2017. La proposta del govern ha estat aprovada, d’aquesta manera, s’estipula que el preu del bitllet dels autobusos urbans quedarà congelat per a l’any vinent.

D’aquesta manera, el bitllet senzill es mantindrà en 1,45 euros mentre que la T-25 serà de 18 euros. Pel que fa a la T-Blanca, costarà el mateix tot i que els barems per accedir-hi canvien lleugerament (a l’alça) en funció dels ingressos de la persona que la demani. Així, anirà des dels 20 euros per a les persones majors de 65 anys amb ingressos de fins als 12.748 euros als 5 euros per aquells majors de 65 anys amb ingressos anuals de fins a 7.967 euros.

D’altra banda, el ple municipal també ha aprovat incrementar els preus de les tarifes dels pàrquings soterrats. Ho faran seguint l’increment de l’IPC interanual. Alguns ho faran en un 0,2% (Pl. del Dr. Robert, Pl. Vella i al Raval de Montserrat) i uns altres en un 0,7% (al Portal de Sant Roc, a la Pl. Vapor Ventalló, a l’Av. de Barcelona, a la Pl. de Lluís Companys, Pl. del Progrés i Pl. del 1er. de Maig).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa