MónTerrassa
Terrassa farà una junta extraordinària de portaveus per la detenció de Puigdemont
  • CA

Els portaveus dels partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Terrassa, Tot per Terrassa, Esquerra Republicana de Catalunya, Partit dels Socialistes de Catalunya, Ciutadans i Junts per Terrassa celebraran una junta extraordinària dilluns a la tarda per debatre sobre la detenció a Sardenya del president Carles Puigdemont.

L’ha demanat Meritxell Lluís, de JxT en el torn de precs i preguntes del ple municipal ordinari que s’ha celebrat aquest matí 24 de setembre dia de la Mercè. Junts vol que se li doni suport i que es denuncïi la situació. En acabar de presentar la proposta, ha sortit al faristol de la sala de plens el portaveu de Ciutadans a Terrassa, Javier González, per a dir que no calia cap junta extraordinària ni res que se li assemblés. El líder de la formació taronja (que té tres regidors) ha mostrat la seva satisfacció per qui considera una persona fugida de la justícia espanyola que ha de passar pels tribunals per ser jutjada per fets que considera molt greus. El que ha fet la policia italiana li ha produït una “gran alegria”. Finalment, però, els portaveus han acordat fer la junta.

En la seva primera intervenció al ple, la portaveu del Grup Municipal de Junts ja havia reblat. “Manifestem el nostre suport i reclamem la llibertat del president Carles Puigdemont”.

ERC també ha manifestat que aquesta tarda “ens afegim a la convocatòria de l’AMI, a les 19.30h concentració a l’Ajuntament per expressar el nostre suport al President, detingut ahir a l’Alguer.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa