MónTerrassa
TeC sol·licita la compareixença de l’alcalde a la Junta de Portaveus
  • CA
Hospital de Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Terrassa en Comú sol.licita la compareixença de l’alcalde, Jordi Ballart, a la Junta de portaveus de l’Ajuntament del pròxim dilluns 26 de setembre, “per tal que pugui informar de manera precisa sobre la reunió que va mantenir el passat dimarts 13 de setembre amb el Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Toni Comín”. Una reunió en la qual s’havia de tractar, entre altres temes, el pla d’empresa del CST que es proposa aplicar davant la seva actual delicada situació econòmica.

Des de TeC “creiem que el nostre Ajuntament ha de vetllar de forma activa per la defensa de la sanitat i la salut dels terrassencs i terrassenques. És per aquest motiu que considerem urgent conèixer la informació que el Conseller va traslladar al nostre alcalde per tal que l’equip de govern i l’oposició puguem establir una postura conjunta davant d’aquest pla d’empresa i els representants de l’Ajuntament de Terrassa la puguin traslladar al Consell de Govern en el qual es discuteixi i decideix aquest tema”.

TeC diu que l’allcalde és un dels representants de l’Ajuntament de Terrassa al Consell de govern del CST juntament Xavier Lleonart, escollit pels grups de l’oposició, “a qui també demanem que es convidi a la Junta de portaveus de dilluns. En tant que el Sr. Alcalde no hi és al Consell de Govern del CST en representació del govern, sinó de l’Ajuntament de Terrassa, considerem que té el deure i la responsabilitat de traslladar a tots els grups municipals de l’Ajuntament el contingut de totes les reunions i informacions vinculades al CST de què disposi per tal de què el seu paper sigui efectivament el de representant de tot l’Ajuntament i no a títol personal o com a representant únicament del govern.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa