MónTerrassa
TeC, decebuda amb Ballart per mantenir els Corporate Games
  • CA

Terrassa en Comú ha mostrat, un altre cop, les seves reticències davant dels Terrassa Corporate Games que es duran a terme des d’aquest divendres i fins diumenge en diverses instal·lacions esportives de la nostra ciutat. Des de l’agrupació municipal, actualment sense representació a l’Ajuntament, recorden que en el mandat anterior tant ells com ERC i CUP es van manifestar clarament en contra d’aquest esdeveniment, davant d’un projecte “que va néixer amb moltes ombres i amb opacitat”.

Els comuns subratllen que en el seu moment, l’executiu socialista va firmar un xec en blanc per un import de més de 40 mil euros en un conveni “buit de contingut, que no especificava els compromisos de l’Ajuntament i l’empresa”. Ara, esperaven que “el canvi de govern de govern representés un canvi també en les formes de fer i en les prioritats polítiques en l’àmbit de l’esport”.

TeC confia però, que “com a mínim”, es faran públiques les dades, “especialment referents a despeses de diner públic”, sobre els Corporate Games 2019. “Cedir recursos públics a empreses, majoritàriament privades, mentre a la nostra ciutat hi ha nens i nenes que no tenen accés a la pràctica esportiva per impossibilitat de pagar les quotes dels clubs és injustificable i, lamentablement, suposa una oportunitat perduda per l’equip de govern per trencar amb les formes de fer i les prioritats de l’anterior govern socialista”, sentencien.

Comparteix

Icona de pantalla completa