MónTerrassa
Terrassa congela les tarifes per al 2021 de l’autobús i els pàrquings públics

L’Ajuntament de Terrassa celebra el Ple Municipal ordinari corresponent a aquest mes. L’acte té lloc de forma telemàtica.

En l’ÀREA DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT hi havia:

-Aprovar per a l’any 2021 les tarifes del servei de Transport Públic Urbà de Viatgers. (Aprovada per unanimitat).

-Aprovar per a l’any 2021 les tarifes dels aparcaments soterrats situats al Vapor Ventalló, a l’avinguda de Barcelona, a la plaça de Lluís Companys, a la plaça del Progrés, a la plaça del Primer de Maig, a la plaça del Dr. Robert, a la plaça Vella i a al Raval de Montserrat de Terrassa. (aprovada per unanimitat).

La regidora Lluïsa Melgares ha afirmat: “Terrassa té un a joia en el transport públic. Intentem renovar la flota i millora les línies”. “Sí que amb la Covid hem tingut una gran davallada dels ingressos”

D’aquesta manera, Terrassa mantindrà l’any 2021 les mateixes tarifes d’autobús i dels aparcaments soterrats públics o en concessió. Estem parlant dels aparcaments situats al Vapor Ventalló, a l’avinguda de Barcelona, a la plaça de Lluís Companys, a la plaça del Progrés, a la plaça del Primer de Maig, a la plaça del Doctor Robert, a la plaça Vella i al Raval de Montserrat de Terrassa. La decisió del govern compta amb l’aval de les empreses gestores dels serveis públics.

D’altra banda, el preu del bitllet senzill per utilitzar l’autobús continuarà essent de 1,45 euros. La T-25 costarà 18.10 euros, la T-Hospital continuarà essent gratuïta mentre que la T-Blanca el preu vindrà determinat segons el nivell de renda ( 5 € / 10 € / 15 € / 20 € ).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa