MónTerrassa
Les tarifes dels aparcaments soterrats de Terrassa pugen l’IPC

Les tarifes dels aparcaments soterrats de la ciutat de Terrassa pugen l’IPC, uns un quatre per cent i uns altres un 5,4, perquè s’agafen mesos diferents.

Els tinents d’alcalde Isaac Albert i Lluïsa Melgares han explicat els principals punts de l’ordre del dia que s’elevaran a la sessió ordinària del Ple municipal de l’Ajuntament de Terrassa, corresponent al mes de desembre, per a la seva aprovació. El Ple municipal tindrà lloc el dimecres 22 de desembre, i es tornarà a fer de forma telemàtica per evitar el risc de contagi de la Covid, en un monent on s’han tornat a disparar les xifres de la pandèmia.

Lluïsa Melgares i Isaac Albert

Al ple hi va l’Aprovació de l’Addenda al contracte per a la gestió i explotació del servei municipal del transport públic col·lectiu i urbà de la ciutat de Terrassa, vigent entre l’Ajuntament i TMESA, durant el període comprés entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021. Melgares ha explicat que ha estat necessari pel descens del nombre de viatgera. Fins a 2,2 milions menys. La tinent d’alcalde també ha comentat que en els pressupostos es comptava amb aportacions pel valor de 1,2 milions, i no han arribat.

Un altre dels punts és Aprovar les tarifes dels aparcaments soterrats situats al Vapor Ventalló, a l’Avingusa de Barcelona, a les places de Lluís Companys, del Progrés, del 1er. de Maig, del Doctor. Robert, de la Plaça Vella i al Raval de Montserrat de Terrassa, per a l’any 2022.

El quart és Aprovar mantenir per a l’any 2022 les tarifes del servei d’autobús dels títols de transport no integrats del 2021, per a la seva aplicació a partir de l’1 de gener del 2022.

El cinquè, l’Aprovació de l’adhesió de l’Ajuntament de Terrassa a la Asociación Española de Operadores Públicos de Abastecimiento y Saneamiento (AEOPAS). Melgares ha indicat que se’ls hi havia demanat i s’ha considerat que pagava la pena.

I el sisè, la Modificació puntual del POUM del sector del Pla de Millora de Sant Pere de Les Fonts, per permeter l’edificació en algunes parcel·les.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa