MónTerrassa
Susana Díaz (PSOE) es desmarca de la municipalització de l’aigua
  • CA
La presidenta d’Andalusia, Susana Díaz | ACN

!--akiadsense-->

La presidenta de la Junta d’Andalusia i aspirant a liderar el PSOE, Susana Díaz, ha estat aquest dimecres, dia 26 d’abril, a Barcelona. Preguntada sobre els processos de municipalització de serveis públics que diversos municipis estan duent a terme, entre els quals Terrassa, la socialista ha manifestat que “és més important el servei públic que la forma del servei. Hi ha qui s’acosta a aquest debat per treure’n rendiment polític” i ha afegit “crec que s’ha de donar un servei públic amb fórmules flexibles, perquè, a vegades, són les més eficients. Sempre que la titularitat sigui publica”.

D’altra banda, la presidenta andalusa ha aprofitat per denunciar que el procés d’independència català és “una fórmula miraclera”, i ho ha argumentat assegurant que “la democràcia és filla de la raó; no és compatible amb la confrontació excloent”. En aquest sentit, ha insistit en què “la democràcia és representació, no pas plebiscits”. En referència als plans de l’executiu de Carles Puigdemont i de la majoria parlamentària de celebrar un referèndum vinculant el setembre vinent, Díaz s’ha mostrat convençuda que els catalans no aniran a votar: “Tothom sap que no hi haurà cap referèndum, el primer Puigdemont”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Txetxu Sanz a abril 27, 2017 | 09:01
    Txetxu Sanz abril 27, 2017 | 09:01
    El titular dice que se desmarca... y no es correcto. Entiendo que exige que la titularidad sea pública pero no se cierre a ningún tipo de sistema de gestión, ni público, ni mixto ni privado. No entiendo esa manía de intentar desvirtuar la realidad.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa