MónTerrassa
Societat Civil Catalana obre una delegació a Terrassa
  • CA

Societat Civil Catalana presentarà la seva nova delegació a Terrassa el dia 18 de maig al cinema Catalunya. Durant el transcurs de l’acte es projectaran diversos curtmetratges sobre violència terrorista a Espanya en un acte que porta per títol: “Memòria històrica de la
democràcia: la barbàrie terrorista”. La presidenta local, Cristina Gutiérrez, ha dit: “Societat Civil vol donar veu a una part de la societat catalana silenciada pel nacionalisme català”. “SCC a Terrassa vol centrar-se en la cultura i en la defensa dels principis constitucionals, que són la garantia de convivència. La societat catalana és plural i s’expressa en espanyol i en català i hem de donar veu a aquesta pluralitat en tots els aspectes socials i culturals.” Societat Civil Catala té previst dur a terme més actes en els pròxims mesos, la presentació del llibre d’Oscar Uceda, “La piel de todos”. Gutiérrez ha dit: “Volem ser un actor cívic i cultural a Terrassa, sense complexes i amb ganes de mostrar la diversitat de pensament a Terrassa”.

L’acte del dia 18 de maig comptarà amb la presència del president de SCC, Fernando Sánchez, de Javier Marín i també amb l’assistència del president de l’Associació Catalana de Víctimes del Terrorisme, així com de familiars de Francisco Cano, regidor de Viladecavalls assassinat per ETA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa