Societat Civil Catalana presentarà la seva nova delegació a Terrassa el dia 18 de maig al cinema Catalunya. Durant el transcurs de l’acte es projectaran diversos curtmetratges sobre violència terrorista a Espanya en un acte que porta per títol: “Memòria històrica de la
democràcia: la barbàrie terrorista”. La presidenta local, Cristina Gutiérrez, ha dit: “Societat Civil vol donar veu a una part de la societat catalana silenciada pel nacionalisme català”. “SCC a Terrassa vol centrar-se en la cultura i en la defensa dels principis constitucionals, que són la garantia de convivència. La societat catalana és plural i s’expressa en espanyol i en català i hem de donar veu a aquesta pluralitat en tots els aspectes socials i culturals.” Societat Civil Catala té previst dur a terme més actes en els pròxims mesos, la presentació del llibre d’Oscar Uceda, “La piel de todos”. Gutiérrez ha dit: “Volem ser un actor cívic i cultural a Terrassa, sense complexes i amb ganes de mostrar la diversitat de pensament a Terrassa”.

L’acte del dia 18 de maig comptarà amb la presència del president de SCC, Fernando Sánchez, de Javier Marín i també amb l’assistència del president de l’Associació Catalana de Víctimes del Terrorisme, així com de familiars de Francisco Cano, regidor de Viladecavalls assassinat per ETA.

Nou comentari