MónTerrassa
S’obre la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis de 2021
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha publicat la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis a desenvolupar durant el 2021. El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà el proper 14 de gener i finalitzarà el 10 de febrer. Amb aquestes subvencions, l’Ajuntament de Terrassa vol fer costat a tots aquells projectes, activitats i serveis d’utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

Les entitats interessades poden consultar la informació publicada a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa sobre la convocatòria, concretament a https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=1101. Les fitxes específiques dels diferents àmbits d’activitat pels quals es pot optar a subvencions són a https://seuelectronica.terrassa.cat/web/seu/fitxes-especifiques-ambits-2021.

Les entitats poden posar-se en contacte amb el servei de referència de cada matèria per qualsevol consulta, ja sigui telefònicament o a través del correu electrònic. Per a donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats i amb l’objectiu d’informar sobre els documents a presentar i la tramitació de les sol·licituds l’Ajuntament de Terrassa ha organitzat dues sessions informatives on line amb inscripció prèvia. La primera tindrà lloc el dimarts, 26 de gener de 10 a 12h i la segona el dimecres, 27 de gener de 18 a 20. Inscripcions: https://docs.googe..co//oom/s/d/Vle6x6-levBPgglvssvge_GvVfoldq0/Gfh9m/hvBfo//.dt1

L’Ajuntament recorda també a les entitats que han rebut subvencions a la

convocatòria de 2020 que a https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7891 trobaran la informació i el formulari necessaris per a presentar la corresponent justificació i que es podran presentar fins 28 de febrer de 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa