MónTerrassa
Sirvent no es mossega la llengua amb Florentino: “Emprenedor de cobdícia sense límits”
  • CA
El president del Consell d'Administració d'Actividades de Construcción y Servicios (ACS), Florentino Pérez
El president del Consell d’Administració d’Actividades de Construcción y Servicios (ACS), Florentino Pérez | ACN

!--akiadsense-->

El president del Consell d’Administració d’Actividades de Construcción y Servicios (ACS) i del Reial Madrid, Florentino Pérez, s’ha mostrat “una mica sorprès” que hagi estat citat pel Parlament de Catalunya aquest dilluns per comparèixer davant la comissió d’investigació sobre el projecte Castor. Pérez ha dit que ell és el president executiu d’un grup molt gran i descentralitzat, “amb més de 1.200 empreses, 200.000 empleats, una facturació de 360.000 milions d’euros, 10.000 obres vives amb implantació en 70 països”. El president d’ACS ha assenyalat que ell no ha participat “en res” relacionat amb Castor, un tema que, ha reconegut, “ha tingut gran transcendència, però representa l’1-% de la facturació” del grup, per tant, ha dit dirigint-se als diputats, “poc els puc ajudar, sincerament”.

En el torn de paraules dels diputats, la diputada egarenca de la CUP Maria Sirvent ha admès que Pérez no és del seu agrat i l’ha descrit com un “emprenedor de lucre i cobdícia sense límits”, a més d’acusar-lo de desvergonyiment per assegurar que no pot aportar detalls sobre el cas.

Sirvent li ha retret que apareix en els papers de Bárcenes, moment de tensió en què Pérez ha trencat el seu torn d’intervenció per recriminar-li que “vostè diu coses que no són veritat” i afegir que “no l’he conegut en la meva vida”.

Al final de la intervenció de la cupaire, Sirvent s’ha acostat a la taula i ha regalat a Florentino Pérez un llibre dedicat sobre el succeït amb el Castor. El president del Madrid li ha respost convidant-la a la llotja del Bernabéu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa