MónTerrassa
Salvador Illa torna a passejar per Ca n’Anglada de Terrassa
  • CA

El líder del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Salvador Illa, tornal al barri de Ca n’Anglada de Terrassa per reunir-se amb veïns. El cap dels socialistes catalans va fer-los-hi la promesa, el mes de maig, que tornaria per afegir a la llista algunes de les seves demandes.
Salvador Illa ho va fer acompanyat del primer secretari del PSC local, Alfredo Vega; de la diputada al Parlament, Eva Candela; i del regidor a l’Ajuntament, Javier García.

Salvador Illa torna a passejar per Ca n'Anglada de Terrassa
Salvador Illa torna a passejar per Ca n’Anglada de Terrassa/PSC

El líder socialista es va reunir amb veïns/es i comerciants del barri, i va passejar per la zona nord per comprovar personalment les queixes i demandes dels veïns. És la segona vegada que acudeix a Ca n’Anglada. Amb la visita d’ahir, el Cap de l’Oposició al Parlament va complir amb la promesa. En finalitzar la visita, Salvador Illa es va reunir amb representants de les entitats veïnals del barri i amb diferents comerciants “i va constatar la necessitat d’impulsar plans de transformació social i urbanística en zones com Ca n’Anglada, expliquen fonts socialistes egarenques.

Els representants veïnals van exposar a Illa els projectes que formen part de la Taula de Futur del barri i el líder socialista es va posar a disposició dels veïns per traslladar els assumptes que siguin necessaris al Govern de la Generalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa