MónTerrassa
Colau i Rufián critiquen Salvador Illa pels atacs a l’alcalde de Terrassa
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha carregat contra el primer secretari del PSC, Salvador Illa, per unes paraules contra l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. També s’afegeix a les crítiques el diputat d’Esquerra Republicana Gabriel Rufián, portaveu de la formació al Congrés.

El líder socialista va defensar que el “protagonista de Terrassa ha de ser la ciutat, no el seu alcalde”, Jordi Ballart, i va assegurar textualment que això mateix també passa a una altra ciutat important de Catalunya, una referència a Barcelona i Ada Colau o a Badalona i Albiol. “Quan algú es llença el protagonisme i acaba sent subjecte de tot i sempre li passen coses a ell, és el símptoma més clar que no té idees ni projecte polític”, va afirmar.

Jordi Ballart /Cristóbal Castro

La líder dels comuns va considerar que aquestes paraules “són inadmissibles i de mal gust” ja que el batlle egarenc ha estat víctima d’atacs homòfobs. “Estic convençuda que Jordi Ballart preferiria no rebre insults o burles constants per la seva orientació sexual o per la malaltia del seu fill. Aquestes declaracions són impròpies d’un cap de l’oposició i en general són impròpies d’una persona demòcrata”. Colau demana una rectificació al dirigent socialista i que demani disculpes.

“Sempre li passen coses. Aquestes coses són la leucèmia del seu fill i molts atacas homòfobs. Entenc el nerviosisme del PSC, però seria exigible una disculpa”, ha piulat el líder dels republicans.

També l’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH) s’ha pronunciat contra la que considera “intolerable” declaració d’Illa.

Illa, candela i Bolaños a Terrassa/PSC

Salvador Illa a Terrassa

Salvador Illa va presentar la formació socialista com el partit de la “política útil” en un acte amb el ministre de Presidència, Félix Bolaños, i l’alcaldable del PSC Terrassa Eva Candela, dues patums socialistes que van donar suport a la cap de cartell egarenca. “La candidatura per a la prosperitat enfront alternatives que defensen el decreixement amb polítiques que desconnecten la ciutat vallesana de la resta del territori.”

Salvador Illa s’ha vantat de la força del Partit dels Socialistes de Catalunya al Parlament i al Congrés

El líder socialista català va fer un discurs ple de retrets a Jordi Ballart. Salvador Illa es va vantar de la força del Partit dels Socialistes de Catalunya al Parlament i al Congrés dels diputats de Madrid, fet que, a parer seu, ha permès introduir en els pressupostos de la Generalitat obres com el tram de la B-40 entre les dues capitals del Vallès Occidental. El primer secretari va aprofitar per preguntar-se en què pot beneficiat ser un partit local sense lligams nacionals, tot deixant entreveue que és un model que no permet tocar a les portes que cal per aconseguir inversions a la ciutat. En el fons, va criticar Tot per Terrassa i el seu líder Jordi Ballart, que sempre posen com actiu que la formació no depèn de les directrius que marquin altris des de despatxos situats a Madrid i Barcelona. El que per TxT és una virtut, pel PSC és un defecte que perjudica els interessos de la ciutadania egarenca.

En clau nacional, Salvador v reivindicar la conquesta del PSC pel que fa al compromís de l’execució de la B-40 al Parlament i va acusar el govern de no fer res davant la sequera que està patint Catalunya.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ana Vidal a febrer 24, 2023 | 11:45
    Ana Vidal febrer 24, 2023 | 11:45
    Molt bé per el Sr Illa
    • Icona del comentari de: Que fumeu vosaltres? a febrer 24, 2023 | 23:09
      Que fumeu vosaltres? febrer 24, 2023 | 23:09
      Molt bé perque? Per ser un desgraciat?
  2. Icona del comentari de: Púrria vividor pocavergonya a febrer 24, 2023 | 19:01
    Púrria vividor pocavergonya febrer 24, 2023 | 19:01
    Illa i Bolaños i Eva Candela sou uns poca vergonyes, com pot ser que rient es burleu d'un alcalde per què li passen coses, si una de les coses és el càncer d'un fill. Teniu fills vosaltres? Eva, tu calladeta que tenies els dos amos al costat el de Barcelona i el de Madrid, i havies de riure'ls la gracieta.ja fa bé Balart d'allunyar-se d'aquestes màfies que a més amenacen de no fer-li arribar subvenciona si no se sotmet. Vergonyós. Terrassencs ni un vot a l'Eva, ni un vot o aquests ta púrria vividor que fora de la política no tenen on caure morts.
  3. Icona del comentari de: Octubrista a febrer 24, 2023 | 19:46
    Octubrista febrer 24, 2023 | 19:46
    Isla és un desgraciat com tota la trepa del PSC
  4. Icona del comentari de: Un altre psocialista sonat del 155 a febrer 24, 2023 | 23:09
    Un altre psocialista sonat del 155 febrer 24, 2023 | 23:09
    Repugnant lo del socialista, persones així tindriem que prohibir per llei que puguin manegar alguna cosa, cobrar sous publics i controlar la vida de la gent. Amb els seus gestos i ganyotes ja es veu que es un mala peça.
  5. Icona del comentari de: Francesc Font a febrer 25, 2023 | 12:47
    Francesc Font febrer 25, 2023 | 12:47
    A Primera història d’Esther, de Salvador Espriu, un personatge fa unes quartetes iròniques, una de les quals diu: “El teu jou sincrètic / paterno-asiàtic, / fins permet que un òptic / sigui matemàtic”. Amb aquesta se’n burlava del fet que un, franquista de pro, professor d’òptica, havia estat anomenat de sobte catedràtic de matemàtiques. Són coses d’aquells temps, podríem dir. Però ara, en aquests nostres temps, un llicenciat en Filosofia i bàsicament funcionari del PSC, ha designat ¿per altre posseïdor d’un jou sincrètic?, primer inistre de Sanitat. I després cap de llista del PSC- Tant en un cas com en l’altre amb unes intervencions públiques francament millorables. La darrera, a Terrassa ja impossible de millorar. Enburlar-se, en un acte polític dels problemes personals, un d’ells tenir un fill amb càncer, d’un adversari polític, dona un més que pobra visió de vostè, senyor Illa. Com també dels qui li van riure la gracieta.
  6. Icona del comentari de: Castellans de Catalunya no us deixeu enredar, us demane el vot mentre us prenen els impostos que pagueu a febrer 25, 2023 | 14:59
    Castellans de Catalunya no us deixeu enredar, us demane el vot mentre us prenen els impostos que pagueu febrer 25, 2023 | 14:59
    Illa, no tot s'hi val en política, has estat i ets un pocavergonya. Tu que mai has estat elegit com alcalde de la Roca, en vas ser alcalde de rebot quan va plegat el que hi havia, però a les següents eleccions nyaca vas perdre l'alcaldia. Et coneixien. No ets bona persona, tens sort que surts a tota hora a les teles castellanes i que els castellans sols miren aquestes. Estan molt mal informats
  7. Icona del comentari de: col-illa a febrer 26, 2023 | 11:33
    col-illa febrer 26, 2023 | 11:33
    Si algú es troba a l'illa que li foti un bon parell d'osties en nom de tots els catalans.
  8. Icona del comentari de: Anònim a febrer 26, 2023 | 17:13
    Anònim febrer 26, 2023 | 17:13
    Socialistes i ex socialistes. Veig que esteu molt ecxitats.
  9. Icona del comentari de: La quillorrada a febrer 27, 2023 | 12:25
    La quillorrada febrer 27, 2023 | 12:25
    Per què volen als de V0X o Ciudagramos quan ja tenim a Illa? No li arriben a la sola de la sabata a l'enterramorts!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa