MónTerrassa
Rosa Boladeras a García (PSC): “Jo soc la víctima i vostè el meu agressor”
  • CA

La regidora de Cultura Rosa Boladeras ha estat la gran protagonista del ple municipal de Terrassa, per l’inici d’expedient sancionador per presumpte incompliment del Codi Ètic i de Conducta de l’Ajuntament de Terrassa. “”Jo soc la víctima i vostè el meu agressor””, l’hi ha etzibat al socialista egarenc Javier García. Rosa Boladeras ha lamentat “l’assatjament que estic patint” i ha defensat la legalitat de tot el procés.

Intervenció íntegra de Rosa Boladeras

Moltes gràcies alcalde. Regidores, regidors…

Ciutadanes i ciutadans que ens esteu seguint:

Crec que avui és un dia important perquè tinc la oportunitat d’explicar-me i projectar veritat davant de tot aquest assetjament que estic patint.

Fa uns mesos el senyor Garcia del PSC va preguntar a l’administració sobre el contracte de l’Elixir, se li va respondre com a bon exercici de transparència i va poder comprovar que El Festival Elixir es contracta a l’Ajuntament des del 2013. Que jo vaig deixar l’associació en entrar a govern, que el procediment va tardar uns mesos, per això quan vaig prendre possessió no podia afirmar que no hi formés part, hauria estat mentir i al cap d’uns mesos es va resoldre la nova junta I que no és il·legal que l’Elixir es continuï celebrant a la nostra ciutat.
Aquesta es una decisió que ha passat tots els processos d’intervenció, secretaria i altres serveis, perquè precisament vam fer tot el procediment amb molta cura sent conscients que era un tema delicat.

I un aclariment molt important, si s’hagués contractat a la meva cosina, que fa molt anys que forma part de l’associació, legalment no hi hauria cap problema, som parentes de quart grau, però és que el cas és que jo no he contracta la mva cosina, es signa Tinent d’Alcaldia i un representant de l’associació. Que quedi claríssim si us plau. Això també ho va poder comprovar. Tot correcte. Tot legal. Tot transparent.

Més endavant, una ciutadana o ciutadà anònim entra una petició de revisió a aquest procés de contractació a la Bústia Ètica, pel que sembla, a algú, el fet que el nostre ajuntament fos absolutament legal no l’acabava de convèncer. I també ho va enviar a l’oficina antifrau, per poder dir per aquí el mig la paraula frau.. .però no hi ha frau. I també posen pel mig la Diputació perquè sembli jo que sé, quan no te cap sentit i a més ja sabem què ha passat allà…

La Síndica fa un primer informe, amb fets parcials, que fa arribar als integrants de la comissió, formada per un representant polític de cada grup i que han de treballar juntament amb el secretari i que s’ha de completar amb tots els serveis de l’ajuntament.

Procés absolutament confidencial, com marca el seu reglament. És confidencial per no tacar injustament algú fins que s’arribi a la seva conclusió. Sembla però que la intenció d’algun integrant polític precisament és aquest: tacar-me injustament. Per això, aquesta persona, filtra aquest primer informe a les seves agències de comunicació violant amb molta violència la ètica de la pròpia comissió i causant-me uns danys irreparables. Injustament. Provocant que sembli que fem coses escandaloses. I ja no parlo del paper de Ciutadans fet per la presidenta de la comissió quan li he demanat protecció com a ciutadana, que ha fet, com diria el meu pare, el paper de la trista figura.

Avui s’eleva al ple l’informe del Secretari per iniciar el seu procés. El secretari es la màxima autoritat jurídica que te la tercera ciutat mes gran de Catalunya, i vostès també la qüestionen!

Aquesta Bústia serveix per millorar processos ètics. No és la llei. I els processos els millorarem, es clar. Ara i sempre. Per això el meu grup votarà que es tiri endavant. Volem fer-ho més que bé. Però perquè quedi clar el que hem de millorar, vull explicar que és un petit mecanisme i que ho hem de fer tots plegats. Per posar un exemple: És molt però que molt més greu la pegadolça que més d’un va mangar al Dulcilandia que els cas que avui ens ocupa. Per què quedi clar.

Ells però, demanen la meva cadena perpetua, una lapidació pública i han arribat cometre injúries i calumnies en un tuit escrit pel Sr. García dient autèntiques barbaritats. L’assetjament públic que vostès han fet i estan fent no te nom i els retrata. Perquè vostès, utilitzen frases buides i recurrents, vostès maten i perverteixen les paraules.

I Jo puc afirmar que:

No he adjudicat cap contracte a dit

No he comès cap il·legalitat

Que tot el procés és i ha estat completament transparent

Són Fake News, noticies enganyoses.

Vaig entrar a la política per millorar la meva ciutat i donar suport a la cultura que tant m’estimo.

Soc una persona honrada, apassionada, feliç i treballadora, però sobretot i també aquest dies…soc una persona agraïda.

Gràcies, senyor Garcia perquè ha aconseguit que senti l’escalfor meravellosa de totes aquelles persones que m’han fet sentir protegida i estimada.¡ He viscut moments molt bonics, bonics i emocionants, moments que no oblidaré mai. Gràcies.

Quan era joveneta, vaig llegir, a no sé on, que si volies viure la vida amb pau amb tu mateixa, t’havies d’imaginar que tot el que tu fessis podia estar escrit als murs de la teva ciutat i no avergonyir-te’n. M’ho vaig prendre molt al peu de la lletra i m’ha servit per tenir una vida plena i ser feliç. El que no comptava ingènua de mi és que algú podia escriure en nom meu mentides, injúries, calúmnies.

Senyors del PSC, vostès són còmplices de les energètiques i de ‘Ibex, s’alimenten de la foscor i la mentida. Vostès no tenen escrúpols i no tenen ànima, no, no en tenen.

Però jo sí, i per molt que insisteixin en destruir-me i destruir-nos no ho aconseguiran. Perquè tenim una cuirassa feta de persones que han cregut en nosaltres i que saben que no som com vostès.


Una cuirassa feta d’amor i d’esperances per la ciutat, feta de projectes com el “Terrassa Crea”, com el dret a la Cultura, per primera vegada inclòs en el reglament d’ajuts socials bàsics, com el “Rock’in”, com la democratització de la cavalcada, com la fi de les blak face i un llarg etç… No ens desviaran de nuestro cometido, malgrat ens estiguin fent perdre tant de temps.

A vostès només els hi importa el poder, no els importa la cultura , només els importa el que poden dir que fan en Cultura i amb les persones igual.

Vostès no formen part del meu món, ni del nostre, semblen sortits de les clavegueres i permetin-me sospitar que com deia Aute: No rozaron ni un instante la belleza.

Estimades ciutadanes, poden estar convençudes que si un dia cometo un greu error prendre decisions en conseqüència.

Ah, i un apunt per la premsa, en general, a veure si la veritat corre tant ràpid com les Fake news que fan córrer els agressors.


Ens volen destruir, però no ho aconseguiran perquè tenim ànima, és bona i està molt tranquil·la.

Senyors del PSC, vostès poden dir el mateix?

Em dona la sensació que s’estan enfonsant en el seu propi fang…

En fi, moltes gràcies de nou, sr Garcia per donar-me la oportunitat de poder dir davant seu i públicament tot el que penso. Ha estat un autèntic plaer. Moltes Gràcies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa