MónTerrassa
Repinten el mural dedicat als consellers Lluís Puig i Josep Rull
  • CA
El mural pintat de la persiana a la seu de Junts
El mural pintat de la persiana a la seu de Junts | RevoluSonats

!--akiadsense-->

A l’abril de 2018, Mohi Lee va pintar un grafit que recordava els consellers de Terrassa destituïts i ara a la presó i exili, Josep Rull i Lluís Puig, respectivament. L’obra ocupava uns 21 metres de la seu de Junts per Terrassa, al carrer Nou de Sant Pere. Les imatges anaven acompanyades d’un llaç groc i de la paraula “Llibertat”.

El novembre del mateix any però uns desconeguts malmetien la imatge, deixant-la tota desdibuixada i amb un escrit clar: Viva Espanya. El partit va decidir repintar-lo però l’alegria va durar poc perquè el febrer de 2019, un atac massiu de grups radicals unionistes a seus de partits i entitats independentistes tornava a deixar-lo tacat.

Així havia quedat el mural fins que aquest dimarts, el grup de rap independentista RevoluSonats ha decidit arreglar-ho i retornar-li el dibuix original. “Els feixistes només saben destruir” han manifestat a través de les xarxes, i afegeixen que “som un grup d’artistes que lluita per la República i seguirem treballant-hi fins que siguem lliures”.

L'unionisme radical ataca habitatges, entitats privades i partits de Terrassa
L’unionisme va tornar a atacar la seu del PDeCAT de Terrassa l’any passat | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Empastifen la seu del Pdecat el novembre de 2018 | cedida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa