MónTerrassa
El regal sorpresa de Valentino Rossi al fill malalt de Jordi Ballart
  • CA

Sorpresa molt agradable de la mà del pilot de MotoGP Valentino Rossi aquest dimecres, dia 29 de setembre, per a la família de l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart, en especial, per al seu fill gran, en Xito. I és que com explica en un post a les xarxes socials, aquest matí s’han aixecat amb un paquet acabat d’arribar d’Itàlia i que contenia tot un kit de marxandatge del campió del món de motociclisme. “Moltes gràcies Valentino per la teva humanitat i per aquest gest tan bonic cap al meu fill”, explica Ballart.

L’alcalde ha agraït també a la “persona estimada que ho ha fet possible”, és a dir, aquella que ha fet de missatgera amb el pilot per aconseguir el fabulós regal. A la imatge es poden veure dues samarretes, amb les corresponents gorres a joc, amb el número 46, el dorsal del més conegut en el món del motor com a The Doctor, i la dedicatòria explícita a en Xito.

L’alegria per la samarreta del Rossi arriba dos dies després d’un altre post en què Ballart relatava la frustració que sentia i el cansament que l’envoltava després de passar-se més d’un mes a l’Hospital Sant Joan de Déu veient com el seu fill lluita per superar la leucèmia. “Hi ha dies que, com a pare, se’m trenca el cor”, començava, per a continuació mostrar el patiment que suposa combatre dia a dia un càncer molt agressiu.

“Veure el teu fill cridar de dolor, deixar de parlar perquè està literalment KO, tenir por quan ha d’anar a fer una prova… Això et fa no estar bé”, relatava. Amb la imatge del braç de l’alcalde tot “tatuat” amb dibuixos fets per en Xito sobre “el dia a dia de tot allò que estem vivint”, Ballart també expressava sentiments tan habituals entre els pares i mares amb fills malalts: “el cansament, les faltes d’hores de son, voler estar al 100% amb els altres dos nens, la frustració de no poder estar per la feina…”.

El braç dibuixat de l’alcalde | J.B.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa