MónTerrassa
El regal sorpresa de Valentino Rossi al fill malalt de Jordi Ballart

Sorpresa molt agradable de la mà del pilot de MotoGP Valentino Rossi aquest dimecres, dia 29 de setembre, per a la família de l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart, en especial, per al seu fill gran, en Xito. I és que com explica en un post a les xarxes socials, aquest matí s’han aixecat amb un paquet acabat d’arribar d’Itàlia i que contenia tot un kit de marxandatge del campió del món de motociclisme. “Moltes gràcies Valentino per la teva humanitat i per aquest gest tan bonic cap al meu fill”, explica Ballart.

L’alcalde ha agraït també a la “persona estimada que ho ha fet possible”, és a dir, aquella que ha fet de missatgera amb el pilot per aconseguir el fabulós regal. A la imatge es poden veure dues samarretes, amb les corresponents gorres a joc, amb el número 46, el dorsal del més conegut en el món del motor com a The Doctor, i la dedicatòria explícita a en Xito.

L’alegria per la samarreta del Rossi arriba dos dies després d’un altre post en què Ballart relatava la frustració que sentia i el cansament que l’envoltava després de passar-se més d’un mes a l’Hospital Sant Joan de Déu veient com el seu fill lluita per superar la leucèmia. “Hi ha dies que, com a pare, se’m trenca el cor”, començava, per a continuació mostrar el patiment que suposa combatre dia a dia un càncer molt agressiu.

“Veure el teu fill cridar de dolor, deixar de parlar perquè està literalment KO, tenir por quan ha d’anar a fer una prova… Això et fa no estar bé”, relatava. Amb la imatge del braç de l’alcalde tot “tatuat” amb dibuixos fets per en Xito sobre “el dia a dia de tot allò que estem vivint”, Ballart també expressava sentiments tan habituals entre els pares i mares amb fills malalts: “el cansament, les faltes d’hores de son, voler estar al 100% amb els altres dos nens, la frustració de no poder estar per la feina…”.

El braç dibuixat de l’alcalde | J.B.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa