MónTerrassa
Queixes dels veïns de la Maurina de Terrassa per la brutícia del solar del carrer Sicília
  • CA
Audiència ciutadana de Terrassa en Comú al centre cívic Maria Aurèlia Capmany | TeC

!--akiadsense-->

El Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany va acollir aquest dijous la novena Audiència ciutadana de Terrassa impulsada per Terrassa en Comú. El grup municipal va fer un repàs dels principals temes en què s’està treballant a la ciutat: gestió directa de l’abastament d’aigua a la ciutat, pla de mobilitat i com afectarà els barris del districte i ordenances fiscals. Sobre aquest darrer aspecte, TeC va destacar que les ordenances són “un tema cabdal” i va recorda que “per tal de millorar el funcionament d’aquest Ajuntament no és suficient amb la justificació que s’han d’incrementar els impostos. És imprescindible millorar l’eficiència i la gestió política dels recursos”, i van matisar que “la solució als greus problemes que han generat governs anteriors del PSC a la ciutat no se solucionen únicament recaptant més”.

Per la seva banda, els veïns de la Maurina presents a l’audiència van aportar temes d’interès com ara la “manca d’atenció” de l’Ajuntament a les seves peticions de millora del barri com en el cas del terreny municipal davant del Carrer Sicília, un lloc freqüentat per persones grans i nens petits que, a parer seu, “no es troba en les condicions adients de neteja” i que l’Ajuntament no ha posat solució davant les reiterades queixes dels veïns. Altres temes que la ciutadania va aportar van ser la mobilitat al barri i la preocupació per la possibilitat que alguns carrers estiguin saturats de trànsit, els impostos municipals o una petició d’informació per poder fer aquest estiu casals inclusius per als nens amb necessitats especials al barri.

Des de Terrassa en Comú van manifestar que cal defensar els barris. “Hem de passar dels barris amb problemes i demandes als barris amb projectes”, van dir, i van subratllar que “volem uns barris diversos, forts i equilibrats, que donin sentit col·lectiu a la nostra ciutat”.

Les nou audiències ciutadanes s’han realitzat al Centre Cívic President Macià; Casal Cívic de Can Boada; Centre Cívic Montserrat Roig; Casal Cívic de Ca n’Aurell; Centre Cívic Alcalde Morera; Centre Cívic Avel·lí Estrenjer; i al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany a La Maurina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa