MónTerrassa
Puigdemont: “La raó de la sentència és l’escarment i la venjança”
  • CA
Puigdemont des de la gran pantalla del Centre Cultural Terrassa
Puigdemont des de la gran pantalla del Centre Cultural Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Carles Puigdemont, ha afirmat sobre la sentència als líders polítics del Procés que la raó “és l’escarment i la venjança”. El president a l’exili ha intervingut en directe i a través d’una pantalla de televisió en un acte celebrat a Terrassa.

Puigdemont també ha carregat durament contra les filtracions “a tort i a dret” sobre la sentència i ha reblat que les eleccions “ens estimulen”. Que se n’hagin fet tantes en quatre anys, a parer seu és la demostració fefaent de “la història d’un fracàs, el de la democràcia espanyola. No han après a posar-se d’acord. En l’intent de cronificar el conflicte català han cronificat la seva inestabilitat política, i no troben el desllorigador, el que sí que han fet democràcies europees”.

Aquest dissabte, Junts per Catalunya ha organitzat un acte polític a Terrassa, amb la participació dels presidents Quim Torra, Carles Puigdemont i Artur Mas així com dels candidats a les eleccions espanyoles del 10 de novembre. L’acte portava per títol “Contra la sentència, independència”.

El president Puigdemont ha tingut un record pels presos polítics, persones a les quals ha qualificat de bones, honestes, pacífiques i democràtiques i altruistes”.

Puigdemont ha apel·lat a permeabilitzar els murs de les presons, i ha considerat que les eleccions del 10-N poden obrir una primera esquerda. Hem de fer forats amb urnes i vots. Ni volem si sabem fer-ho d’una altra manera i no ens convé”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa