MónTerrassa
El PSC vol que Terrassa dediqui més recursos a prevenir l’assetjament escolar
  • CA
El regidor del PSC Carlos Lázaro
El regidor del PSC Carlos Lázaro | PSC Terrassa

!--akiadsense-->

El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Terrassa presentarà en el pròxim ple municipal una moció en què es demana un increment dels recursos per lluitar contra l’assetjament escolar. El regidor Carlos Lázaro ha titllat de “plaga” aquest “greu problema” i considera que tant des de l’administració local com des d’Educació s’hi han de destinar més esforços.

Així, dels primers, reclamen mesures com incrementar el personal de la Policia Municipal destinat al programa ja existent contra el ciberassetjament, o més activitats a les escoles i formació a les famílies contra el bullying. A la Generalitat, el PSC demana que s’extengui el programa #aquiproubulling a tots els centres educatius o que augmenti la plantilla dels tècnics d’Integració Social als centres educatius catalans.

En la proposta de resolució presentada també es demana la inclusió de Terrassa a la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància de l’UNICEF, ja que consideren que “Terrassa és una ciutat en què s’ha fet molt per tenir un entorn escolar favorable per la infantesa i adolescència”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa